Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[活動展覽] Tamashii Nation 2014 發表會

wai871109 發表於 31-10-2014 12:03 PM
MB高清圖
http://www.gunjap.net/site/?p=94884

今次唔中, 可以skip.. :78:

這不是metal build的

Mb真係出金異端,正啊!!!
本身儲左mg紅藍異端,而家mb直接出金異端,夾到mg size,三部兄弟機終於團聚
好感動啊!!!

O...那參考下吧.........
金色機天?!
雖然本來都覺得幾型,但本身對此機唔係太大認識
而家出MB感覺良好,觀望下等多D清楚既圖

不過感覺今次新MB既登場同以往唔同?
當年命運係神神秘秘咁出監督重田智個名(火焰背景果張圖),再出高達名最後先出官圖同展覽
烈焰魔劍係先出設計圖同3D圖,再不停出展覽灰模同成品

今次金色機天就唔聲唔聲直接出成品?(還是一路有消息,係小弟無睇到?)

定抑或只係參考出品....?(唔好呀,雖然睇唔清楚,但似乎小弟幾BUY呢隻):D
Knightmare 發表於 31-10-2014 12:23 PM
金色機天?!

只係參考出品...............................
Knightmare 發表於 31-10-2014 12:23 PM
金色機天?!

係直接show成品,烈炎魔劍之後一路冇公開新作情報,係上年有公佈過籣斯洛特既設定圖
所以今次有實體直接show出黎係好突然

似係Metal Robot魂出Strike Freedom 仲要係新規
SR合金 六神 & 大帝

yea... they are small , but very playful and able to twist around, will get la

如果岀 迷網 红高達就好,不過EXIA都中,想要槍:)
cgwINwIN 發表於 31-10-2014 12:55 PM
如果岀 迷網 红高達就好,不過EXIA都中,想要槍

Exia出左喇wo                  
多謝笨大,幫我慳錢,直接{:1_216:}

MB出嘜你都照入喇.......{:1_220:}
mg???????????????????????????????????????