Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[非官方產品] 無限合金百獸王

聽說這組有災情出現,結果發現都是 (聽說) !沒有真正照片,連影片連結都是所謂私人影片,根本沒人看過內容吧 ?!台灣這邊還沒到貨,就被這些傳聞給攪亂了!有問題的都是文字敘述,完全沒照片?沒照片真的沒真相!善哉善哉。
我諗廠可能要求他落片,今蕉睇到係有如此報告

如果是事實,影片就沒有廠商要求下架的問題,廠商還是會讓購買人更換,難道是應允什麼加倍補償嗎?過去有cm's DX始源勇者王買初始版 補送修訂版,就是買一送一!難道上傳影片的玩家也有這種待遇?越來越有趣了 !

TD 很多有心人的, 大家明白就好  發表於 10-12-2014 10:38 PM
十五機事件又重現了,:o

我唯一可以講, 正過TOYNAMI 果隻勁多, 其他唔講LA

爬左少少文, 想補多少少, 成日見到有大大話咩等BANDAI 合金魂出百獸王, 其實之前已有專家大大解釋過,
BANDAI 買百獸王LICENSE 是接近沒可能的事 (這事想請有關熟版權法的專家再解釋多次好嗎?)
以後唔買就唔買, 再講咩等BANDAI 合金魂出百獸王, 不如話等SAMSUNG 出IPHONE 好嗎?
唔講太多,事實勝於雄辯,今次真係有片有真相嘞

*轉載自日本玩家 wotakufighter youtube 頻道

我諗唔會又有人陰謀論到話係我朋友間廠俾左錢個日本玩家出片掛:DD

其實已經到十八頁,如果唔喜愛哩件玩具就由得此帖沉底無必要浪費時間。

喜歡此玩具自然識得揾另一個討論空間。

benbenben4213 發表於 11-12-2014 01:34 AM

睇完條片我覺得隻野好正喎,見佢合體變型好順𣈱,拍片位人兄都讚不絕口。
不過我唔玩合金,所以應該唔會買了
想問有買的師兄,百獸王的上臂可否轉動(即紅綠獅腰部關節對上連接Pat Pat位部份)?
我嗰隻好實,唔知係咪唔轉得,唔敢用力扭。但下臂部份就轉得好順。

難道唔可以用雙手揸劍?

因網上圖片同影片都未見過有人擺交差手動作。
有人開始

中伏了
頭像被屏蔽
其實基本上我都滿意呢件合金,起碼靚仔過30週年版,但定價係貴左。

相比CM啲玩具,中伏才是閒事。
我都希望多D人買,多D報告就知噓係龍或蛇 {:1_374:}
benbenben4213 發表於 11-12-2014 01:34 AM

好正!!!!!!!!!!!!!!!!