Toysdaily 玩具日報

樓主: wingjapan123

[非官方產品] 無限合金百獸王

十五機真係唔垃圾,當佢係賣六百蚊嘅時候。
十五機係世纪大中伏,當你用咗二千蚊入咗仲要係末改良版嘅時候。
我就係第一批入,到咗而家提起都超嬲呀,所以你話如係同一間公司,點信得過呀?
15機係香港玩具界嘅大騙案,令好多香港嘅fans失望,令有志響香港出合金玩具嘅人士卻步
請問這隻其實有現貨未?唔見街有?
dragonken 發表於 5-12-2014 04:52 PM
請問這隻其實有現貨未?唔見街有?

有啦,菇主,東方188,雞旺地庫都見有現貨賣

15機事件之後我諗唔多人想再做白老鼠,首一水入手
我都係15機苦主(第一水) , 呢次老蟹同鋪頭及生產商鬥長命 !
唔跌返幾魚唔入貨 , 最多玩少隻都唔願再做白老鼠:angry:
如果六七百元,我都會買來試試嘰!⋯⋯:35:
種有呢隻野以家WEP釣曬鬼唔比喺歐美賣,可能遲D本來比歐美市場D貨全部要反呢香港跳樓 :DD
冇啦,今晚搵過灣仔188,皆旺,信和都唔見有
頭像被屏蔽

海外玩家還要等等
香港玩家優先收貨
只能等了......
雖說不解香港玩家們的想法,但是這裡完全看不到開箱文真的蠻特別的.....明明有用戶入手在其他論壇發表好評如潮,在這裡卻好像還沒上市似的....氣氛詭譎......或許"第三方"的身分敏感吧?!
其實如果吾急要即刻玩既話, 可先等一等, 讓廠家改善了第一水玩家所發現既DEFECTs先再考慮買會好些!!
單單是紅獅與綠獅頭形一樣就要停一停,想一想
如果佢出ver.2改良版就最好啦!
台灣已經有開箱並且大致上也給予好評,只是口水位及頭形比較不理想。

但是我還是觀望態度。
上次我都係買左第一水,知道有三四折改良版超嬲!但係今次有朋友同我一齊冒險!再搏一次!今日去左收貨,現場每件check! 又真係幾實淨,感覺比30th好!至於跌唔跌價!就真係好難講!總知今晚玩得好開心啦!:73: