Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 1/6th scale RoboCop (Battle Damaged Version) Collectible Figure

Cher,.... just go to ebay and just by the face! ... and put in the decast body
chungyuihing 發表於 11-10-2014 01:01 AM
我都係,好糾結,又唔係合金(雖然之前都唔算係),又冇發聲,自己又其實想要隻Murphy多過戰損,又明知有 ...

我都係, 何況要17魚, 呢個價錢想入另一套作品, 唔想同一作品不同版本。因為我唔係玩開12吋。
又咁威, 卻唔送埋頭盔?
我快忍不住了!!!!!!!!!
變咗個頭, 換咗小部份的甲就出多一次, 好嘢!

其實對玩家最實際的做法, 會唔會上一套可包括今次嘅人頭和戰損甲作替換呢?

當然, 這是天方夜譚.
要入返套合金有頭盔版:)
Hottoys Robocop 可唔可以加埋個頭盔俾我呀?好似以前咁捐款送都好丫

反而想知大脾係咪可以打開放槍:64::64:
交叉人 發表於 10-10-2014 06:48 PM
還有rambo,幾時ht reboot呢,全是老餅的浪漫

其侍包膠龍哥~~~~~~~~~~~~~
28星雲 發表於 10-10-2014 10:39 AM
講真,ROBOCOP真係幾血腥,我細過阿媽唔比我睇,我係房裡裝裝下,睇D唔睇D,淨係覺得好有型,大個買碟睇 ...

當年有一間公司出左隻超貴Robocop LD, 叫Criterion Collection, 係第一隻unrated版既Robocop影碟, 果時去旺角租黎睇(果間碟舖依家重係度, 係地牢), 見到散彈槍爆手都幾得人驚......
sugizoho2014 發表於 11-10-2014 07:29 PM
Hottoys Robocop 可唔可以加埋個頭盔俾我呀?好似以前咁捐款送都好丫

到時合金版就好多人放出來
mushroom 發表於 12-10-2014 07:48 AM
到時合金版就好多人放出來

我一直冀盼有一
我一直冀盼有一隻唔係合金,又有埋人樣同頭盔嘅robocop,所以之前我冇買合金版,等到佢出人樣,但係又冇咗頭盔。
有人鍾意合金“聚”手,有人唔鍾意咁“聚”手,我鍾意唔“聚”手多啲,所以根本係兩樣嘢唔同。
重要補充

無頭盔版o既Robocop梅菲, 係唔可以加頭盔的
因為無頭盔版成個黑色o既下巴罩無左, 背面露出o既位亦都同有頭盔版唔同

呢個係電影本身o既bug, 無解