Toysdaily 玩具日報

查看: 24805|回復: 118

[Hot Toys] 1/6th scale RoboCop (Battle Damaged Version) Collectible Figure

變咗個頭, 換咗小部份的甲就出多一次, 好嘢!

其實對玩家最實際的做法, 會唔會上一套可包括今次嘅人頭和戰損甲作替換呢?

當然, 這是天方夜譚.
頂!!
本來你戰損,就算有人頭我都相信自己可以忍到手.
HT你竟然咁狠毒?!
係咪有合金同識發聲?
有murphy頭就無robocop頭盔…{:1_206:} Murphy個樣幾似。
Goooood 唔知几錢呢?
想要尼個version,但有頭盔同合金。。。
咁樣出又要去比訂
我想要條女同佢一set:$
又要。。。。。。比錢鳥!
講好2014 Q2出 隻罸企版呢? 派咗成個月都仲係得5月30日 :45:

上年出既都未有得拎, 就又出第2隻

第2 張戰損個角度好似唔太似, 要睇吓實物先, 反而冇預佢出alex

RoboCop(Battle Damaged Ver) & Alex Murphy Collectible Figures Set

Hot Toys早前展出的1:6比例鐵甲威龍(戰損版)珍藏人偶已吸引了一眾粉絲的目光,因為這是首款正式獲得電影男主角彼得韋勒(Peter Weller)肖像權的珍藏人偶!現在Hot Toys隆重推出此款精心打造的1:6比例珍藏人偶套裝,當中包括鐵甲威龍(戰損版)以及尚未被改造成機械人的警察梅菲!此外,1:6比例鐵甲威龍(戰損版)珍藏人偶亦備有單裝分別推出。

《鐵甲威龍》迷不容錯過!

各位顧客可由即日起於Hot Toys香港專門店 ─ Secret Base預訂。

1/6th scale RoboCop (Battle Damaged Ver) Collectible Figure:

無得單買robocoo……

等左咁多年一定買套裝....
轉載
戰損Robocop - 單隻裝$1830 $800訂 (VIP $1692)戰損Robocop + Alex Murphy套裝$2890 $1000訂 (VIP $2725)- 非合金- 無頭盔頭- 無特別版- 預計2015年S4派貨
windowxp 發表於 9-10-2014 07:40 PM
無得單買robocoo……

有呀, 第一張講咗啦, 單裝囉