Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 1/6th scale RoboCop (Battle Damaged Version) Collectible Figure

雖然完整版都未拎,但湊埋真人頭雕先係一套,反而警察版就有d猶豫,買左就完全一套三個階段,但你話好似Peter 咩,又吾講得晒,真係心大心細:62:
18魚.放棄..........................:die:
Murphy警察版, 尤其冇帶頭盔時啲相, 個樣唔係咁似,
塊面唔夠瘦, 面豬肥左...

ROBOCOP 版就完全冇投訴~ 好神似...
黎緊仲有隻翼版?
dvddvdhk 發表於 9-10-2014 10:02 PM
雖然完整版都未拎,但湊埋真人頭雕先係一套,反而警察版就有d猶豫,買左就完全一套三個階段,但你話好似Pet ...

個樣唔似已經可以接近完全放棄, 同只係買個普通警察冇分別, 只係一個唔係Alex既警察冠上Alex個名
朋友叫我梅菲,

你, 叫我RoboCop
Look real good, but no space for them.
似磁石頭髮,除左個假髮先戴頭盔
想拿了合金至決定
正呀, 有左頭盔更加似peter weller
大家可否分享下點解咁鍾情真人。
而本身robocop又有何吸引之處。

我對當年睇戲印象比較矇糊。請大家指教交流
MAX 發表於 9-10-2014 10:23 PM
Murphy警察版, 尤其冇帶頭盔時啲相, 個樣唔係咁似,
塊面唔夠瘦, 面豬肥左...

無帶頭盔的確唔可以話好似:unhappy:
雷伊 發表於 9-10-2014 11:27 PM
大家可否分享下點解咁鍾情真人。
而本身robocop又有何吸引之處。

可以買返第一集來睇下就知,絕對經典同拍得唔錯
有無師兄知道,可以同現在的頭互換嗎?
有無師兄知道,可以同現在的頭互換嗎?x 2