Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 1/6th scale RoboCop (Battle Damaged Version) Collectible Figure

didnt expect the price will be 2.7k for two figures, need to think think sin

anyway, they look very ok to me!!!
我反而淨係想要Murphy多啲
請問有冇大大係 VIP,又會去訂時約埋我,借 VIP 我訂淨 Bobocop 呀?
Thanks~
chungyuihing 發表於 10-10-2014 01:51 PM
我反而淨係想要Murphy多啲

我同你一樣, 想要個人 !
覺得佢一路慢行一路食子彈好型
雷伊 發表於 9-10-2014 11:27 PM
大家可否分享下點解咁鍾情真人。
而本身robocop又有何吸引之處。

應該係大家嘅回憶……細細個讀小學已經喺明珠台睇過,好鍾意,連行路都會扮佢!!
覺得佢好型!!
同樣Batman 我係比較鍾意添布頓嘅版本,無得解……
Terminator 點拍都取代唔到T2…
當年嘅電影就係可以拍出經典,唔似而家果D…
Reboot,重拍,前傳,續集……
kimlam 發表於 10-10-2014 04:50 PM
應該係大家嘅回憶……細細個讀小學已經喺明珠台睇過,好鍾意,連行路都會扮佢!!
覺得佢好型 ...

alien, 猛鬼街freddy。。。
they are great!!!
kimlam 發表於 10-10-2014 04:50 PM
覺得佢好型 ...

以前真係好多經典, 電影, 動畫都係, 而家既大部份睇既都冇咩感覺. SFX片既然design大都千篇一律, 稍為鐘意既design 得batman tumbler.
還有rambo,幾時ht reboot呢,全是老餅的浪漫
唔知大腿能否打開
今晚岸居居走上SB諗住落訂單戰損版,點之原來今日係SB一週年紀念慶祝會,不設預訂,白行一次:42:
whitedol 發表於 10-10-2014 12:07 PM
didnt expect the price will be 2.7k for two figures, need to think think sin

anyway, they look ve ...

我都係,好糾結,又唔係合金(雖然之前都唔算係),又冇發聲,自己又其實想要隻Murphy多過戰損,又明知有隻Cain嚟緊
chungyuihing 發表於 11-10-2014 01:01 AM
我都係,好糾結,又唔係合金(雖然之前都唔算係),又冇發聲,自己又其實想要隻Murphy多過戰損,又明知有 ...

ching搵d只要robocop既夾咪得, 唔會無卦...
買買買 發表於 10-10-2014 04:59 PM
alien, 猛鬼街freddy。。。

猛鬼街咁多集, 得第1集好看 :Q