Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF限定 龍珠Z 傳說中的超級撒亞人!! 布羅利!!!

點解孤仔今次咁慢? :55:
系...孤仔 訂左的師兄 , 帶單去問去拎, 我星六行過....信和∼孤仔, 見到有人拎, 我就行去問是否有得取,
個位高傲又不想多說一句四眼哥, 只系"吾"左一聲, 我問做咩最近取貨都無電話打來? ......佢只系望一望我,之後全程一句聲都無, 連我拎完多謝都無句, 咁唔想做咪辭左佢囉, 拎埋今次.....我就清哂"孤仔" ........單, 以後都不同佢訂, 咩事呀而家 ?好像我去乞佢D貨, 我真金白銀比錢,
又不是得佢一間有得訂.........洗唔洗串到咁 .....:blame:  
打去孤仔問就次次都話未到貨
wpy0411 發表於 28-11-2014 05:37 PM
所以超3我堅決pass...

我只係無入 超3 菲利 sdcc魔童 悟空

但係唔儲齊又欠緊d野咁.................
jedi 發表於 1-12-2014 09:59 AM
系...孤仔 訂左的師兄 , 帶單去問去拎, 我星六行過....信和∼孤仔, 見到有人拎, 我就行去問是否有得取,
...

唔係呀~咁做生意,真係D人一有D生意就咁,花無百日紅,睇黎我下次又要搵第二間:38:
明顯人地現在紅左 , 生意唔憂做 , 我地去買野系煩到人地, 大家幫下手不要煩人等佢地清閒D囉 .....
唔知美版會唔會平返D呢
jedi 發表於 1-12-2014 09:59 AM
...

你係咪訂行呀?如果係最後佢比行定日你呀?
岩岩打左去孤仔問 188店 佢話唔夠行貨派 星期二 就派曰貨 禁即係行貨已經派左一轉:cool:?
iorik 發表於 1-12-2014 02:04 PM
你係咪訂行呀?如果係最後佢比行定日你呀?

我不是講 。。。日 / 行 ....的貨,  我想講佢地....優質的服務態度,  咁系咪我訂行佢比日我就可以.........咁的態度呀  ?     如未到我取的貨, 佢又做咩比貨呀  ?  
jedi 發表於 1-12-2014 02:38 PM
我不是講 。。。日 / 行 ....的貨,  我想講佢地....優質的服務態度,  咁系咪我訂行佢比日我就可以....... ...

我唔係講喱啲呀。

我只係想知道個店員有冇吹水,話遲比貨嗰啲係用日版填數。
係淘大孤仔訂
影都唔見

仲有隻黏土人蛇叔同ironman :49:
撒亞人王子 發表於 1-12-2014 02:20 PM
岩岩打左去孤仔問 188店 佢話唔夠行貨派 星期二 就派曰貨 禁即係行貨已經派左一轉?

之前聽有大大講,佢地有炒價貨現貨賣,唔知真的假,但咁睇黎似似地,唔係點會唔夠行,拿拿聲用日版填咁好? 話事話,請問佢話星期二有無講係一定有?
denniskwong 發表於 1-12-2014 10:25 AM
但係唔儲齊又欠緊d野咁.................

sdcc 悟空 真係無辦法後追...嗰陣見到y拍賣1牛...

心諗洗唔洗呀...但之後越睇越正...已後悔莫及

菲利 同 超3 悟空 就係因為覺得唔靚....自己堅決pass

sdcc 魔童 見反正有漫畫版...無意慾入動畫版

不過sdcc悟飯 我後追... 係 煙屎點 3xx 買
宇宙之王者 發表於 1-12-2014 08:03 PM
之前聽有大大講,佢地有炒價貨現貨賣,唔知真的假,但咁睇黎似似地,唔係點會唔夠行,拿拿聲用日版填咁好? 話 ...

佢靜係話星期二 我都驚驚地無貨 你諗下 我訂係行 佢話比日我 我真係o左