Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF限定 龍珠Z 傳說中的超級撒亞人!! 布羅利!!!

筋肉人孫悟空 發表於 27-11-2014 12:41 AM
好在我每隻都係一出即買,除咗嗰啲天價特別色外,全部齊晒,遺憾地隻超3個特效爛&#21655 ...

亦不排除D人唱衰搏平入, 目標可能為平幾十先出手, 點知而家貴番一千幾百
頭像被屏蔽

昨日港魂收左貨,估唔到拎上手咁重手:D
呢個場景掂呀~~~~~~~~~~
筋肉人孫悟空 發表於 27-11-2014 12:41 AM
好在我每隻都係一出即買,除咗嗰啲天價特別色外,全部齊晒,遺憾地隻超3個特效爛&#21655 ...

人既心理就係咁, 真心講超3絕對係做得差.
e+呢個炒價, 並唔係代表緊玩具本身質素, 只係代表緊人既炒賣心理
好正,日板幾時有得纙....
玩具 發表於 27-11-2014 12:14 AM
直頭係啦 !!!
踩到成個系列一文不值
而家又要喊~~~

好多人當時都係等....等呀等....我就唔理入左先,踩佢又點?佢都唔會整靚再出架啦~玩具D野自己諗,不過好多時都要交少少學費攞下經驗,我都成日中招,所以好多野唔好怨啦~
denniskwong 發表於 27-11-2014 09:23 AM
人既心理就係咁, 真心講超3絕對係做得差.
e+呢個炒價, 並唔係代表緊玩具本身質素, 只係代表緊人既炒賣心 ...

所以超3我堅決pass...

我只係無入 超3 菲利 sdcc魔童 悟空
好正呀!冇訂到...Y拍價:no:
孤仔派未。。。。。。。。。。
喺我嚟講,玩具一定要一套,爭減隻都硬係爭啲,當然要量力而為,所以要一出即買,貴一百幾十ok,費事俾人當水魚㩒,我喺188問隻布洛尼,佢夠胆死開我900,你擺到出年先賣啦
冇錯,爭感隻硬係爭啲
{:1_377:}{:1_377:}
孤仔派未:cool::cool:
冇訂...而家買又唔捨得...好彩係我冇儲開