Toysdaily 玩具日報

[新品消息] SHF限定 龍珠Z 傳說中的超級撒亞人!! 布羅利!!!

samuel2 發表於 10-10-2014 11:01 AM
係呀~~~~7月頭追到家陣

過程超辛苦,好彩價錢唔算太貴,有朋友相助

咁就恭喜你喇.............因為宜家隻隻都癲價咁濟..................:26:
iorik 發表於 10-10-2014 03:03 PM
睇嚟你已經搵到佢幫你噴,2隻拼埋一齊都唔遜於SDCC。

師兄真眼利~~~多謝你既介紹 :handshake:
ray文 發表於 10-10-2014 03:06 PM
咁就恭喜你喇.............因為宜家隻隻都癲價咁濟..................

係呀~~~呢2個月又再跳一跳。

好彩我7月頭入個時都係炒貴一兩百,如果唔係就真係好肉痛 :oh:
samuel2 發表於 10-10-2014 03:07 PM
師兄真眼利~~~多謝你既介紹

舉手之勞唔使客氣,反而我想問隻大通關節係咪可以接受,我掙扎咗好耐買唔買好。
samuel2 發表於 10-10-2014 03:11 PM
係呀~~~呢2個月又再跳一跳。

好彩我7月頭入個時都係炒貴一兩百,如果唔係就真係好肉痛

你就好啦............我宜家仲差普通悟飯呀............仲未收到公佈再版...........:60:
iorik 發表於 10-10-2014 03:18 PM
舉手之勞唔使客氣,反而我想問隻大通關節係咪可以接受,我掙扎咗好耐買唔買好。

我覺得可接受~~~~係上色差小小

我有多隻~~~~師兄如果有興趣可PM我~~~~平啲俾你 :x
ray文 發表於 10-10-2014 03:21 PM
你就好啦............我宜家仲差普通悟飯呀............仲未收到公佈再版...........

我諗應該差唔多時間~~~~

呢排龍珠靜番小小~~~~

可能又再出番悟飯 連 布洛尼谷番起人氣
samuel2 發表於 10-10-2014 03:22 PM
我覺得可接受~~~~係上色差小小

我有多隻~~~~師兄如果有興趣可PM我~~~~平啲俾你

有喎。會唔會有埋抱手呢!PM我啦。:DD
iorik 發表於 10-10-2014 03:32 PM
有喎。會唔會有埋抱手呢!PM我啦。

有埋抱手 :x

~~~~PM左啦
samuel2 發表於 10-10-2014 03:26 PM
我諗應該差唔多時間~~~~

呢排龍珠靜番小小~~~~

都唔算太靜喇.........之前一年都係出2至3隻............近排算多了, 人氣都高左......希望keep到出多d角色啦~:78:
ray文 發表於 10-10-2014 03:37 PM
都唔算太靜喇.........之前一年都係出2至3隻............近排算多了, 人氣都高左......希望keep到出多d角 ...

七八月個時可能啱啱炒起,特別HEAT :time:

希望快啲出精英軍團 :help:
samuel2 發表於 10-10-2014 03:40 PM
七八月個時可能啱啱炒起,特別HEAT

希望快啲出精英軍團

我都想呀...........boxset都唔錯(一之過).........最好出埋天津飯亞樂果d添.....:he:
ray文 發表於 10-10-2014 03:42 PM
我都想呀...........boxset都唔錯(一之過).........最好出埋天津飯亞樂果d添.....

一次過五隻要2K~~~~~~~哈哈
ray文 發表於 10-10-2014 03:42 PM
我都想呀...........boxset都唔錯(一之過).........最好出埋天津飯亞樂果d添.....

我覺精英軍團機會真係唔高,反而奇怪天津飯阿樂點解到宜家都唔出!?
宇宙之王者 發表於 10-10-2014 04:48 PM
我覺精英軍團機會真係唔高,反而奇怪天津飯阿樂點解到宜家都唔出!?

曾經見過喱幅圖。