Toysdaily 玩具日報

查看: 18240|回復: 40

[分享討論] 咁樣收4舊......

原本個想法係OK既...點知4舊水一個.....唔會發光..點買...
雖然手工唔錯....不過...
收得人4舊起碼都要用返原裝灰色先呀....!就咁透明會唔會HEA左D呢...!?

可惜...可惜..............

我只能搵到呢張最少字最唔清楚既圖...唔知各位大哥滿唔滿意呢? 要唔要再改?
一套4舊就差唔多
一套4舊就差唔多
炒飯俠 發表於 18-6-2014 12:46 AM

ching, 邊度有?
正, 本身就唔會有人買, 但一標價4舊就有人Post出黎講下, 宣傳手法不錯.
變相宣傳手法......
如果7個1k樓下我都會考慮下
淘寶好似係1k人仔 有7個。:43:
{:1_223:}{:1_223:}{:1_223:}回復 7# E神
正, 本身就唔會有人買, 但一標價4舊就有人Post出黎講下, 宣傳手法不錯.
toys-man 發表於 18-6-2014 10:06 AM

同意好廣告feel,對一樣唔想買嘅嘢竟然會開post講仲轉貼齊哂咁多張官圖,
好有心機…:67:
下 ,但係廣告唔係講優點咩?4舊一個呢d野,擺明就係唔會買啦!買多個靚頭玩好過啦
下 ,但係廣告唔係講優點咩?4舊一個呢d野,擺明就係唔會買啦!買多個靚頭玩好過啦
bfish 發表於 18-6-2014 01:44 PM

講下講下,又話其實係$X,好抵呀! 高招。
堆田區見~~~~~~~~~~~~~~~~
計埋運費幾貴{:1_222:}
圖片左下角有品牌名字我都尚可以接受,但右下角加埋個店鋪名稱,我就覺得好似賣廣告咁,請版主快D做野!

我只係無意中起其他區度睇到....只係同大家講下之ma...點知比人覺得係廣告.....
就咁link幾張圖有幾難...唔通一張圖都唔link就咁打幾隻字? 你地睇左會明咩野會收你4舊水?
咁貼hottoys既又唔係廣告?  張張都有hottoys個名架wor....唉...