Toysdaily 玩具日報

查看: 14439|回復: 15

[個人收藏] S.H.Figuarts - MASKED RIDER CHALICE

在“劍”中,卡里斯這角色是比較吸引的一個,
與其餘三位成員設計完全不同,比較有性格,
SHF卡里斯手工相當不錯,尤其條皮帶,十分細緻,
比例方面有小小瘕疵,頸長番小小就完美,
配件比較小,算是小缺點吧,整体水準不俗,
喜歡“劍”的朋友不要錯過。

我的玩具BLOG有更多圖片∼∼
http://yin000toysbox.blogspot.hk/
http://ent.fanpiece.com/yintoybox/
還有FACE BOOK專頁,得閒上去睇睇
https://www.facebook.com/yintoybox555
不過設定上想吐糟, 明明係怪人自己本身腰帶但用咭會有英文特效聲:x
出得好正:$ 7月可以齊4子啦!!
頭像被屏蔽
幾時出嫁{:1_236:}
孤仔訂左完全無電話到
好圖。劍系我都係買king form同wild chalice就夠。

見到chalice就會令我諗起opening 4子平排望海相川始明顯比3人矮半個頭

但鏡頭一轉4子變晒身之後就4個平頭,究竟變咗身會高咗定矮咗呢。
回復 5# The__EnD
唔係嗎∼?未有電話到?
上星期四出的∼∼快打去問問啦
Cool and hope Wild Chalice will be seen soon. :)
好圖。劍系我都係買king form同wild chalice就夠。

見到chalice就會令我諗起opening 4子平排望海相川始明 ...
iorik 發表於 18-6-2014 12:52 PM

替身高度梗係比演員高啦:36:
一睇之下
點解 JOKER 會出左 SHF ? 你自改 ?
再諗一諗... 原來係 JOKER 老翻傻仔 UVA... 斬得好~~~~~~~~~~
D pose好有動感!正~!
我 walk-in 買現貨, 又貼下相先:57:

請問各位大大現貨多嗎?大約咩價位左右??
回復 13# gingsi

星期五, 兩魚四
回復 10# 玩具
打多野∼!佢都唔錯架∼∼