Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 咁樣收4舊......

4舊又的確係離譜左d既
師兄係咪仲有,投影片款式,共有14款可選擇???
4百、貴吾貴見人見志!但亞加力本身都貴!
回復 15# 大波豬肉榮

係唔係廣告你自己至知,不過有幾點好巧合:
件野冇心買又開post; 仲要貼晒官圖
圖入面有公司名
內容彈得黎有賞識意味
(加上師兄比較新人,出post唔多但今次內容較敏感)

有時大個仔做事要識避嫌ga~
我開頭睇相覺得幾吸引...

但見到實物後.........  :72:
回復 19# tony2013

唉....無心買都可以同大家分享下好與唔好既野下話...
有邊個POST新玩具唔係用官圖? HOTTOYS出新野唔用官圖用咩圖呢?
點解POST其他新玩具就叫分享..我講下人地唔好既新玩具就叫廣告? 要我避嫌?
會唔會你就係本身係個間公司既一分子? 唔想人話你地? 所以想叫版主DEL個POST?
一係以後講明POST任何相都要飛公司名!~

我係有賞識佢用簡單方式出...不過可惜佢係顏色同價錢唔得....想同大家分享下睇下大家意見...都叫賣廣告....

我出POST少係因為呢度貼圖比較煩.....要先搵地方存相 , 唔可以直接插圖..
所以只好上來睇多過POST...

做人唔洗成日咁睇人既.....反正大家都鍾意玩玩具~
廣告客戶當道,算啦師兄,呢間廠無落廣告o係TD 係爭D 架喇,一陣仲可能有個自以為秘密警察o既人出黎查案。
回復 21# 大波豬肉榮

個post係分享定廣告,真係見人見智
內容令人覺得或者誤會係廣告post,唔奇la
我又賣先~~~我咁樣7連唔洗2k la!!!! (唔包人工hehehe~~~~)  diy好過la~~~

回復 24# BBCC

你呢個都正wor...^^ 可唔可教下我點整? thanks
衣櫃裡的男人{:1_228:}
回復 25# 大波豬肉榮

From my old post.

由於HOA炒到咁貴, 之前睇到有d ching做shf Ironman hoa, 有所啟發.  但首先要有地台,  地台好耐之前Bid的, 而家好貴了.  出去揾人CUT阿加力膠版, 我用0.9MM,(咁樣可以整少D, 而家整咗8塊, 諗住都係七隻排開, 如果唔係整14塊成本好貴) 之後買貼紙貼同CUT. 最難最花時間呢PART, 也可以揾師傅CUT埋, 會收貴d
the backgroup print by formboard,  $10 per each.  so total $70.00 only {:1_203:}
formboard做背景 , 好主意wor!  係地台太貴難整....要再搵方法平d....thanks^^
師兄算把啦∼而家d香港人係咪都鐘意懷疑一餐架喇
停濟不前都多得呢班人唔少 自己知自己唔係咪得囉