Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 大波豬肉榮

[分享討論] 咁樣收4舊......

回復 21# 大波豬肉榮

CHING唔好勞氣, 依處講乜都錯。好多法官係度, 睇下Po就算

CHING唔好勞氣, 依處講乜都錯。好多法官係度, 睇下Po就算
有無實物?

其實都諗過自已整
其實回覆d紅衛兵都是嘥朝氣,清者自清。那類人自作聰明、叻唔切,假如真係賣廣告,真的多謝你係咁幫我推,如果唔係,點會有咁多版?按照他們超低能勁白痴的理論,他們才是真正幕後主謀,繞個圈係咁推個post賣廣告
回復 7# E神

咁正???????
回復 33# whitedol

我都未見過實物....都唔知邊度有!~
不過我都想有廠出個平價版比人玩下 , 好似之前Kids Logic個D ironman咁
我都係等唔到原廠出...走去買其他廠既Q版櫃! 一個80蚊個D玩住先!
或者希望有人出個Formboard版都OK正呀^^ 100蚊個or連體一件過700蚊都ok既!~
但過千我就覺得唔抵lor....始終都係幾塊板....

我信師兄唔係賣廣告,因為個間鋪頭在台灣的。但師兄因文並茂咁開post,另人覺得你有意無意地幫人賣廣告就唔抵啦,下次可以的話整走個Logo先啦,無咁礙眼~~~
回復 36# 大波豬肉榮

print formboard around $70.00 jar
咁貼hottoys既又唔係廣告
大波豬肉榮 發表於 18-6-2014 03:23 PM

正解 ...:71::71::71::71::71::71:
師兄算把啦∼而家d香港人係咪都鐘意懷疑一餐架喇
停濟不前都多得呢班人唔少 自己知自己唔係咪得囉
damn 發表於 19-6-2014 01:28 PM

有問題唔去了解,香港政府多謝你,返少好多工,又可以貪污
張圖咁細, 買到返黎原來質素差到$10都唔值咁點算