Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ES合金 發售預定 / 新品預告 GODMARS! (更新宣傳圖)

請出機甲桃太郎

多多都入。
真三一好似無左影

我反而想ES出機甲武士:)
咁ES合金是完全不用拆加件嗎?

講真, 我真的唔相信.

如果因為咁而唔買GX-13, ES都應該唔駛買
redfish 發表於 11-6-2014 10:40 PM
唔知呢,要等佢真係出左先知龍與鳳,但合金魂果隻之所以會搞到個頭咁好大原因係因為要跟番正常比例,個頭/隻鷹必須要細,但ES既大頭仔系列,應該呢方面既限制會低d掛
所以你講得岩呀,雖然我覺得好奇怪,點解你要講到好似好唔爽咁=.=",但如果ES呢隻都係咁既問題既話(唔一定係頭,可能係對拖鞋),我就會放棄唔買了
希望EX合金早些出吧!
mushroom 發表於 11-6-2014 10:04 PM
記得以前唔記得好似係千值練定唔知邊間出過灰模?
希望可以快d再版三一萬能俠1號
大把人要{:1_201:}
記得以前唔記得好似係千值練定唔知邊間出過灰模?
紫月葵 發表於 13-6-2014 06:50 PM

無印象了.........................................
其實出面有得訂未了? 官方都講左話8月出但到而家都未有開訂有d怪
問返D FD, 原來&#40644;金俠同超獸早係三一果陣已開左訂, 當年係用呢三隻做頭炮, 已經係2008 or 2009既事><
黃金9/F 阿伯話月尾日本會出圖正式開訂.唔知真定假呢.{:1_197:}
問返D FD, 原來黃金俠同超獸早係三一果陣已開左訂, 當年係用呢三隻做頭炮, 已經係2008 or 2009既事>
zerokit 發表於 15-6-2014 01:23 AM

唔係掛 , 真係無見過喎, 仍係訪間見過, 定係見公佈咋
無印象了.........................................
mushroom 發表於 14-6-2014 11:29 AM

岩岩搵到,呢個po
http://toysdaily.com/discuz/view ... amp;from=indexheats
黃金9/F 阿伯話月尾日本會出圖正式開訂.唔知真定假呢.
6x86 發表於 15-6-2014 08:51 AM

話時話今日係30號啦喎, 仲未見有公佈, 會唔會又再延期....:cool:
唔係掛 , 真係無見過喎, 仍係訪間見過, 定係見公佈咋
kyostanley 發表於 15-6-2014 06:05 PM

ES由三一一號開始玩起,黃金俠唔確定,但超獸一定未開過訂。
果時都未咁興開訂,仲記得ES三一一、二、三號都係自己定期去旺角逐間鋪問入貨的。
都唔係間間有得買,唔同鋪唔時同期價錢相差又大,果時隔價睇時機入貨都係一種玩玩具既樂趣。
依家無呢支歌仔唱了...
話時話今日係30號啦喎, 仲未見有公佈, 會唔會又再延期....
kyostanley 發表於 30-6-2014 04:49 PM

前2日去過問,佢話日本都仲未出圖. 衰D講,又唔知要DELAY幾耐.
岩岩搵到,呢個po
紫月葵 發表於 15-6-2014 06:13 PM

謝謝你呀, 千練快點出就好, 可以有比較。