Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ES合金 發售預定 / 新品預告 GODMARS! (更新宣傳圖)

超獸真係今年內出?

正呀!
童X隻不可分體六神剛好準備出貨, 但ES 又出呢個消息, 不過諗真唔大衝突, ES 呢隻無兩年都要一年後先出到貨, 慢唔緊要, 請守承諾今年出黃金俠同斷空我
千年CD-ROM都要LOGIN支持吓~~~~
ES合金我一隻不漏買晒......
請快D出埋餘下O個D~~~
出幾多款買幾多款~~~~
如果超獸真係今年出嘅話,定必支持:71:
超獸我會好期待,當年就係因為佢所以先唔買合金魂果隻(因為佢都有自己既問題),但係等左咁多年,等到我番左 ...
紫月葵 發表於 8-6-2014 10:09 AM

想知超合金魂的超獸有甚麼問題?
高迪安和超獸今年內一定會有的,另外一提黃金俠是香港區限定,希望各位同好繼續支持,謝謝!
jkcyc 發表於 7-6-2014 11:49 PM

咁即係15年先有, 你們延至少一年是常識吧 {:1_203:}
六神合體
六神合體
六神合體
六神合體
六神合體
六神合體{:1_197:}
六神打散賣都好禁計
六神一定支持!

小弟手上有兩三盒ES合金都有油漆表面自行龜裂的問題,希望生產上能好好正視。
catcat 發表於 8-6-2014 08:01 AM

x2:42:
回復 42# jkcyc

我想請問一下,如果台灣購買的ES合金出現裂漆的現象我們該找誰???

上面的大大說有一兩隻,我收的比較多...大概四五隻都出現裂漆的狀況...

以ES合金蓋特一號頭部爆漆最為嚴重....看的我都心痛死了,麻煩請告知我們哪邊有辦法協助處理這樣的狀況???
感謝對ES合金的支持,簡單回應各位同好的問題。

推出日期問題,今年應該會有較大改善,黃金俠、超獸機神 ...
jkcyc 發表於 8-6-2014 01:29 PM

我隻天威勇士d 色開始龜裂是不是可以跟換parts ?? Thanks
我隻天威勇士d 色開始龜裂是不是可以跟換parts ?? Thanks
apezipup 發表於 9-6-2014 06:46 PM

岩岩望一望....我隻天威都裂左..........:die:
係咪可以換PARTS?:sad:
回復 72# Andyhong

其實佢一出我買咗唔夠二個月就開始龜裂 腰部最嚴重 手都開始腿色
有關油漆問題,請於辦法時間聯絡本司,我們會盡量安排更換有問題,另台灣的朋友請把有問題的部件拍照電郵給我們,抱歉帶來不便,謝謝!

電話:35902340
Email:info@actiontoys.com.hk

Jack Chan
Action Toys
有關油漆問題,請於辦法時間聯絡本司,我們會盡量安排更換有問題,另台灣的朋友請把有問題的部件拍照電郵給 ...
jkcyc 發表於 9/6/2014 20:46

Why does the paint of Actiontoys and Fewture ex series crack so easily?

all my old. Ex Getter 1,2, 3 ( 1st version) suffered cracking.

No 2: severe cracked on the back.
No 3, the green color cracked.
No. 1 : minimal.

I hope that ex shin getter and gettr dragon will be safe.