Toysdaily 玩具日報

[新品消息] ES合金 發售預定 / 新品預告 GODMARS! (更新宣傳圖)

超獸我會好期待,當年就係因為佢所以先唔買合金魂果隻(因為佢都有自己既問題),但係等左咁多年,等到我番左外國都未見到影…
咳咳…
不過六神就興趣不太大,因為SD造型可以想象得到變形設計既程度,而且合金魂果隻本身已經出得太正,所以唔係儲系列既我,都係會中意合金魂果隻多d
(加上我好唔中意而家果d手長腳長得個頭放大左既所謂SD,得少數如es合金咁手腳長得黎都仲有個Q版feel)
好消息~支持!
(除延期問題)......希望ES未來能改善一下品質問題,以往水口位及上色都處理恰當的,但由宇宙騎士開始....質素問始有下降跡象,希望正視~ ((白色位建議上色,白色太膠))
dancouga finally comes:$
出六神是好消息
but延期太久而無法如期推出
是大家關心的最大問題!!!!
希望再版三一三子!
六神超正:71:
但說好的超獸呢?:53:
似乎ES 和那間童夢有仇wor, 之前只pizza cat 又係打佢

而家六神版都末有得張concept design 圖就post 出黎, 好明顯又係打佢地
見唔少人講再版,我都講下先....再版天威勇士plz!!{:1_230:}
黃金俠 x 2...   {:1_227:}
Q版六神
仲可以合體{:1_236:}
{:1_229:}shit.........

i already ordered 童夢 Godmars already.......one more....{:1_229:}
感謝對ES合金的支持,簡單回應各位同好的問題。

推出日期問題,今年應該會有較大改善,黃金俠、超獸機神等是肯定於年內推出,抱歉請稍等。

舊產品油漆出現問題的話,不論推出時間,請與本公司聯絡,我們會盡量跟進,抱歉帶來不便。

台灣地區發售方面問題,我們將與當地的代理商討,接下來香港區限定的產品台灣應該亦能購入。

再版因為牽涉市場需要、版權持有人批准等各種問題,加上我們現在積存大量新產品需要消化,故短時間應該未能實現。

宇宙騎士的白色部份是有噴上珍珠白色的。

至於braveking兄提及與其他公司的問題,本公司在數年前已取得『功夫貓黨』版權,推出只是按計劃行事。而今次發表『ES合金六神合體』是應版權持有人『光PRODUCTION』的要求,並無針對任何公司之意。

謝謝!

Jack
ACTION TOYS
回復 42# jkcyc

請問會再版嗎,例如三一、天威等。。。。{:1_215:}
期待超獸多年喇, 真心希望今年會見到~~
大約幾時有(黃金俠)有冇實質時間表?  超獸又幾時?  再近期高迪安?  玩具品版先生可否解答?不用大家等……等…等?