Toysdaily 玩具日報

金毛-跳硬???

回復 150# 宇宙之王者

恭喜恭喜x1000000000000
回復 150# 宇宙之王者

恭喜恭喜x1000000000000
多謝!真係幾開心!明天開盒玩,宜家返工!
    出面好多貨,真係有可能插,但唔理啦,開心玩玩具算。
宇宙之王者 發表於 27-5-2014 04:55 PM

講得冇錯,省果幾十蚊冇乜用,早買早享受啊!
講得冇錯,省果幾十蚊冇乜用,早買早享受啊!
tolete 發表於 27/5/2014 05:28 PM

恭喜tolete兄又入到好嘢! :34:
恭喜tolete兄又入到好嘢!
可變戰士 發表於 27-5-2014 10:07 PM

客氣啦,戰士師兄!:he::71:
客氣啦,戰士師兄!
tolete 發表於 28/5/2014 06:20 PM

下個目標G7, 繼續努力吖! :^
無錯,G7同勇者王都必入,下一隻唔知係咩?:35:

下個目標G7, 繼續努力吖!
可變戰士 發表於 28-5-2014 10:00 PM
無錯,G7同勇者王都必入,下一隻唔知係咩?
馬仔 發表於 29/5/2014 07:34 AM

G7睇嚟馬兄都入手喎! {:1_220:} 買唔買地台?{:1_215:}

希望笨大將來出合金魂, 會有"銀河烈風"喇! :^
地台應該唔會入, 因為無地方Display.

就算有都好浪費位置, 雖然係好靚.

銀河烈風, 矢風同旋風 我都有入群雄動, 好希望佢出合體版.

我小時候都有入銀河X風, 紅色可變車, 人同飛機個一隻.

當年$98蚊DX合金.:71:

G7睇嚟馬兄都入手喎!  買唔買地台?

希望笨大將來出合金魂, 會有"銀河烈風 ...
可變戰士 發表於 29-5-2014 09:16 AM
下個目標G7, 繼續努力吖!
可變戰士 發表於 28-5-2014 10:00 PM

100% 當然啦!
地台應該唔會入, 因為無地方Display.

就算有都好浪費位置, 雖然係好靚.

銀河烈風, 矢風同旋風 我都有 ...
馬仔 發表於 29-5-2014 09:30 AM

除了銀行烈風系列,我更想笨大出超獸機攻Nova啊!唔使掛住隻halfeye,有得睇冇得食!!(不過,現在既然笨大能出halfeye和CMS也出過的可變Gaogaigar,希望其他halfeye的合同/可變機械人,也會有機會出。。。)
除了銀行烈風系列,我更想笨大出超獸機攻Nova啊!唔使掛住隻halfeye,有得睇冇得食!!(不過,現 ...
gazza1211 發表於 29-5-2014 05:48 PM

係甘既話順便買埋license出返cms果一隻磁力鐵甲人啦:handshake::handshake:
仲有友情合體,brave 個隻好貴。:63:

除了銀行烈風系列,我更想笨大出超獸機攻Nova啊!唔使掛住隻halfeye,有得睇冇得食!!(不過,現 ...
gazza1211 發表於 29-5-2014 05:48 PM
頂, 竟然到今日仲未有貨, 而家即買低見1500,,,,,最衰訂要留六百幾, 想撻訂即買都唔得!
hongwohse 發表於 24-5-2014 09:35 PM

訂成仟七, 仲要今日先有得拎, 去到信和仲要等成半粒鐘, 等佢拎件貨嚟!
我唔介意訂貴咗,但介意唔通知, 要我主動打幾次去問返貨未!去到仲要等....
大佬你即刻上去樓上買隻現貨比我, 差價都賺2百啦!等半粒鐘........真係xyz{:1_202:}
回復 164# hongwohse

買左 555 未?