Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MG Ver.Ka RX-93-v2 Hi-v Gundam & 限定 HWS 擴張 Set

肥/ 短, 以前D設定係唔同D:!

砌過就知係正野尤其係背後推進器全開仲正:shiny:
麻友 發表於 1-9-2014 08:26 PM
砌過就知係正野尤其係背後推進器全開仲正

好快手!

您的帖子小於 15 個字符的限制
師兄好快手 , 我剪件中炸.....

又擺得幾有型:Q
全開有幾正?

正, 高度還原.
以前太子聯合首辦店砌咗隻 1/72 size, 真係好正, 不過冇時間砌首辦, 冇買.
相隔多年, 出 mg, 不過太瘦, 背部 噴射器又奇奇怪怪, 忍手.
hguc 好d, 但都唔夠靚. 最後都賣走咗.
終於都可以有隻易砌, 外型又一流的 hi-nu. 感動.
如果係紫色重好.
個身又闊, 對腳又短又粗, nu ka 好好多:o
BANDAI完全反潮流而行
may20 發表於 2-9-2014 02:18 PM
個身又闊, 對腳又短又粗, nu ka 好好多
BANDAI完全反潮流而行

要瘦既,你去買番上一隻就得啦,呢隻係跟原本小說的設定。
所以咪話"反潮流", 女朋友都揀個長腿啦{:3_131:}

终於有"實物"睇!
THANKS 師兄!!
砌得好靚!!
(考慮入唔入中)

my favorite:handshake:
還要買裝甲!!!:no:

点点盾好似小林誠hi new見過!

脚短先靓,好似mg ver 2个批已經開始腿長有變化。當然女係腿長好。

覺得呢隻正一定係老gundam fans..

吾like多數係新一代 fans...比freedom形響太深....
呢隻擺明target 老fans....

KA nu都長腿加psycho frame la, 比起上黎, 呢隻簡直係原地踏步, 走回頭路, 又無details
見完實物有D想入...其實都幾好笑.
跟設定又要比人鬧,唔跟設定又有另一堆人鬧

模型又唔係完成品,你想佢腳長D咪自己改囉
嫌佢長咪Cut短佢.多D Detail? 自己刻線又得,嫌佢多線,你搵畢地填左佢又得.

有乜好拗?
模型既野,似乎有D年青人真係識條鐵...