Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MG Ver.Ka RX-93-v2 Hi-v Gundam & 限定 HWS 擴張 Set

HK BANDAI 開左訂未?
入去睇下未知囉... :67:

http://p-bandai.hk/hobby/item-1100002015/

:@居然有猥瑣的"幻之隱手"
價錢好似ok,
未試過bandai網買野,仲可以送埋去屋企..?

有沒師兄買過野.?
210咁抵 :shiny:
210咁抵
kaijinx1 發表於 24-7-2014 08:23 PM

連運費$250..:he:
連運費$250..
潔白紙巾 發表於 25-7-2014 10:17 AM

:no:
【PB Showroom特報】7月下旬的「填問卷送免運費券」活動開始!

新一輪「填問卷送免運費券」活動經已開始!歡迎各位會員由即日起至7月31日親臨西九龍中心的PB Showroom填問卷!有關詳情歡迎向PB Showroom職員查詢

請問有冇師兄知道第一款 MG Hi-v o既設計師係邊位呀?{:1_215:}
回復 78# olafilz

Out of Stock.... What a shock!!! {:1_236:}

仲考慮緊買幾多隻時已經.......

(我硬係覺得呢Set野係可以用埋響Nu Gun ver.Ka度添)
回復 85# e夫人

出渕裕
回復 86# katsumoto

琴晚我訂左.本身都OUT OF STOCK.但最後又得左\

回復 87# raing

唔該晒! 原來係出渕裕, 記得當時睇到由佢設計出黎o既Hi-v已經非常唔鍾意, 覺得遠遠不如當初 B-club 1/220 Hi-v 首辨o既造型, 幸好呢次 ver.ka 版回歸 B-club 風格, 雖然感覺上線條比 B-club 版生硬了些許和笨重了點, 不過已算很安慰了! 但個人還是最喜歡 B-club 版!
台場GFT 展示