Toysdaily 玩具日報

查看: 11225|回復: 30

[分享討論] 新Fox's Fantastic Four Reboot......驚嚇的NEW CASTING!!!

FF 是重拍.....但睇左CASTING真係嚇一跳....

先重溫一下當年電影的海報吧!!

電影雖然唔係好成功,但班演員.....真係男既夠搏!!女既夠索!!! {:1_221:}

好....依家睇睇新人選!!

唉....佢係邊位??? 貪係塊面夠假夠橡皮??

出事啦!!!!:*:70::50: ......一D都唔靚女!!!!

??? 火人居然係個黑人??? {:1_201:}{:1_200:}{:1_222:}

記得上次石頭人係個石頭般既大隻佬....今次居然換左"跳出我天地"男主角演??? 係好演員沒錯...不過佢好似唔夠大隻啦.....ANYWAY,佢已經係最好果個吧?

睇埋DR DOOM,哈哈,應該好難換個更差既吧.....

睇住呢班騎呢演員,新FF 係少數我完完全全零期待既超級英雄電影!! 哈哈!! :45:
還返個licence比marvel啦
只要故事合理我又覺得無咩問題, 只係storm 2個親生姊弟變了一個白人, 一個黑人就怪o左d. (除非講其中一個係收養的?)

個人意見: 我自己就唔想咩都俾返marvel拍, 因為講真marvel一年可以拍幾多奪電影呢? 4套? 10套? 20套? 如果無其他公司"分擔", 又邊有咁多superhero 電影睇 (當然大前提故事要合理啦) 老實講thor 2我就覺得一般, 又唔係爛....不過我唔覺得"marvel出品"就一定係好, 另外如果只係"愛回家"式每個角色出一出, 講2句野就無影, 我寧願唔出好過出....

ps: 睇唔到師兄d圖呀
好勇敢既選角,really fantastic
Invisible woman同Torch唔係兩姊弟?一黑一白....
其實前兩套我ok, 可能未睇過FF漫畫吧。
新版呢班選角實在骑呢! 都唔慌收得,不如賣返比marvel 算了。
不知所謂的角色!:blame:{:1_225:}
同上次結論差不多,最唔妥火佬係黑人<Fox諗住局長都可以由白變黑,定拍之前前個演員會變MJ?:DD 個石頭人咁削?

神奇夫妻尚可接受,末日博士交到戲就得; 都係帶面具樣係其次:p

原來跳出我天地個主角做石頭人,真係唔認得><
當平衡世界咁睇啦!
當佢&#21707;唔係同我&#21707;同一個次元......
好驚奇啊!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 9 字節 系統限制: 15 到 10000 字節

其實FF本身故仔一D都唔吸引,外型又唔係特別討好,D能力同XMEN有咩分別呢,就算MARVEL拍都唔一定大收,始終係角色既能力同XMEN重疊左,咁我梗係要XMEN啦,XMEN個世界觀大咁多,一隻狼人都已經夠做,拍10集都得,最希望XMEN比返MARVEL自己搞返,再同AVENGER CROSSOVER一下,咁咪可以大收一筆囉,直頭可以超越埋DC,唔好比DC係電影界有起機既一日,不過FF 第一集的確幾好睇既,去到第2集就已經做得差左....FOX O MY GOD
比返MARVEL 自己搞LA, 整到三不像.....
驚奇四超人--> X
驚嚇四超人--> O
5個新人選之中,我反而利係認識女主角Kate Mara,因為佢係美劇"American Horror Story"Season 1既角式

現在戲院上映中,Johnny Depp主演既"Transcendence"又有佢做反科技組織首領
回復 3# jeffloh

個人意見: 我自己就唔想咩都俾返marvel拍, 因為講真marvel一年可以拍幾多奪電影呢? ...
jeffloh 發表於 8-5-2014 12:32 PM

:71::71::71:讚成師兄觀點.....
唔洗咩都比哂MARVEL拍
拍得好就得啦.....個人其實蠻喜歡FOX既X-MEN FIRST CLASS!! :D

不過依然對呢部無咩信心....