Toysdaily 玩具日報

查看: 8624|回復: 28

[Hot Toys] 被迫開箱的TONY (傷眼少圖)

呢隻TONY 本身係無咩興趣
當日由於呀妹個男友首日去排隊順手幫我訂埋

其實一心諗住賺些少當幫補下其他FIGURE,點知價錢麻麻
所以雖然首日單,但上星期日先扲,一路放係屋企,考慮係咪扲去賣好
點知比隻狗抓爛左個紙皮箱
你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻,而加紙皮箱爛左
即時唔值錢架啦,被迫自己要啦

SET成實在太大啦,無咁大地方DISPLAY同SHOW出黎影
本身無諗住影添,橫掂影啲爬爬,咁就順便影2張啦

廢話一大堆,圖得2張,各位大佬得罪啦
你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻, ...
eagooz369 發表於 9-9-2013 12:57 PM

哈哈, 睇到呢句真係笑佐.
你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻

笑左x2

笑左x3:34:
呢隻我純粹自己玩唔會炒, 個盒大到呢, 我攞完個figure 出黎即掉, 擺係屋企多一分鐘都覺阻碇 ~ :38:
難為你wor。。。。
賺一百幾十真係咁重要?難為後面自用又想拎嘅師兄!
Y記成十幾頁訂單睇見真係火都黎!
難為你wor。。。。
買買買 發表於 9-9-2013 02:14 PM

開左之後真係覺得好難為

配件好多都係舊模
感覺好HEA , 咁樣賣成二千銀,感覺真係幾差
回復 8# eagooz369

我第一日見到版,已經覺得套嘢有種不能言喻嘅單薄感,除非虎虎有死價唔係唔會入
回復  eagooz369

我第一日見到版,已經覺得套嘢有種不能言喻嘅單薄感,除非虎虎有死價唔係 ...
chungyuihing 發表於 9-9-2013 02:40 PM

係LU
實物呢種感覺更強烈
各位ching, 得罪講句,講呢句"你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻 你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻"之前有無思考下背後原因?你上網洗成二三千買盒野返黎,我相信你都會想件野係全新啦下話,謂一証明就係個紙皮盒。要嘲笑前請先諗一下
我都係外盒控,所有FIGURE我都有儲埋個盒
但我未至於會儲埋個紙皮箱囉

而更甚者要求賣家個盒直角兼0括花
我諗果個唔係閣下掛

笑左x4

有兩次見到有驗屍官欏野, 睇三四盒睇左成十分鐘, 我排後面都好唔耐煩, 卒之個員工(同一人)兩次都出聲 "記住check埋個盒喎, 盒冇得換!" 我都忍唔住偷笑
昨日我去拎TONY, 員工都叫我CHECK 下個啡盒 :x
有時個盒有花小小損傷都正常啦,D運輸大哥同你小心輕放咩
當然我唔阻人追求完美,但係我真係唔想同呢啲人交易

不過幸運既係我賣過好多2手FIGURE 我都未遇過呢D人

但MichaelScofield兄既情況,我真係見過2,3次,攞貨時話個盒角少少凹,要求睇過盒