Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: eagooz369

[Hot Toys] 被迫開箱的TONY (傷眼少圖)

各位ching, 得罪講句,講呢句"你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻 你知啦,啲人玩隻 ...
adrianoliver 發表於 9-9-2013 02:48 PM

大家都明白花一、兩仟買得心頭好,當然外內都完美,無人會話唔好。我估樓主既意思係而家好多玩迷既心態,對外盒既鍾愛過左龍。樓主不嬲都嘻笑怒罵,大家唔好太 serious。
玩盒大聯盟{:2_314:}
我都有後追,有時比貴幾舊甚至成千,全新嘅仲要貴小小,比得錢更係想確保係全新。如果唔係ching 一開始打算賣嘅時候就唔會連紙皮盒啦,口講無憑,紙皮盒只係比買家一個信心,我自己玩嘅,紙皮盒更係掉啦
回復 1# eagooz369

90度直角盒, 加原裝入盒平版牛油紙........
回復  eagooz369

90度直角盒, 加原裝入盒平版牛油紙........
locat 發表於 9-9-2013 03:35 PM

睇到你留言,係公司笑出黎
玩盒唔緊要,依家連紙皮盒都玩埋。
樓主~ 見你開盒玩得咁慘咁可憐咁被逼
我真直頭覺得你有俾人後庭完的感覺
我無試過呢味野
所以只能祝你早日從痛楚中醒來
anyway...真係見者傷心聞者流淚
好狗~~ 免得主人被人叫炒狗{:1_204:}
回復 13# MichaelScofield

又會咁抵死嘅~~~~ {:1_214:}
回復 14# kwanbt

我拎wm半胸 員工都有叫我check盒 有問題係無得換:he:
係Y記見到好多神人神語,
例如全新100% New,只是開盒check件!
或者全新100% New,只是開盒拆電!
又或者全新未開啡盒,燈己檢查正常!

回復 26# seals

“全新未開啡盒,燈己檢查正常!”<﹣﹣可能用 X光CHECK左:34:
呢件野好似真係冇乜收藏價值
hea

冇覇気
你知啦,啲人玩隻FIGURE其次,主要係玩個盒架麻

笑左x5