Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 新Fox's Fantastic Four Reboot......驚嚇的NEW CASTING!!!

我覺得電影公司投資得就點都會做下research, 而且只有佢地先知個故事設定係點, 所以選人方面應該佢地最清楚. 而且如果下下同漫畫一樣咁拍黎做咩, 不如直接睇漫畫已經OK啦~ XD

所以我自己一向都係"電影一日未完成, 都唔會話好定唔好", 大不了睇完覺得"中了伏"lor~ XD
同上次結論差不多,最唔妥火佬係黑人
ChrisLamXYZ 發表於 8-5-2014 01:39 PM

局長白人黑人係兩個唔同世界
回復 18# Just-For-HIM

問題憬, 火人家姐係白人...
回復 18# Just-For-HIM

我知係因平行世界而有兩個膚色唔同的局長,所以咪話FOX係咪見Marvel都無問題就有樣學樣:DD 或者到時Marvel漫畫黎個New Generalation, 同電影一齊reboot:p
唔係想話燒黑左吧{:1_220:}
I don't like the new cast and the director. Almost sure this new movie is going to be bad!
我覺得d演員都幾新奇 特別是黑人做torch:shiny:
未定裝都唔使失望住. 枱面上的SUPER HERO落左戲之後都唔似SH啦!
舊的casting好過新嘅,淨係一個Jessica alba已經好過新的多多聲,就算現時係人妻都仍然索過很多後生女。
謝茜嘉 艾巴 …… 懷念 {:1_221:}
唉..無fantastic four 就無marvel 漫畫ge成功
希望拍得好好睇睇啦
不過黑人cast真係有d離譜. . .
回復 27# getter1234

唉..無fantastic four 就無marvel 漫畫ge成功
希望拍得好好睇睇啦
不過黑人cast真係有d離譜. . .
getter1234 發表於 11-5-2014 01:46 PM

:78:無錯...  fantastic four 就是marvel公司第一部超級英雄漫畫!!
佢係開山祖師爺!!   

唔靚女既隱形女俠...
黑炭火人....
瘦削既石巨人....
認真破哂傳統.......

唔知導演諗咩野啦!!
除左黑人演員,其餘4個都好樣衰,套戲註定失敗收場....:cool:
回復  getter1234

無錯...  fantastic four 就是marvel公司第一部超級英雄漫畫!!
佢係開山祖 ...
NNSKK 發表於 11-5-2014 01:02 AM

其實正確嚟講,人造人Human Torch(唔係Fantastic Four果個),Namor同Captain America佢地3個先係開山祖師爺
回復 30# Devil_Fudou

http://youtu.be/LoAhL5Gu6-4
大家有無睇過,我好似前年定上年係HBO個cinemax睇過; 總算知道番Marvel少少歷史!

雖然係講Stan Lee, 但他由十零歲童工因揾錢養家咩都做之時去咗間漫畫公司做打什; 公司跟手見佢有興趣俾佢係漫畫到出一兩頁(事實人手唔多),到隊長畫咗無奈……有兩個要員離職; 最後Stan Lee18歲獨力擔起重任繼續落去,Marvel從始就與Stan Lee不可分割:71:

所以睇完哩個紀錄片我知CA差不多就係Stan Lee起步點,如果紀錄片係事實的話:DD