Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Infinite Series --- 3.75" Wasp

對.....今set搵笨指數極高........7隻有3隻半是舊角色(Thor係舊角色,但這個面罩款好似未見過....有錯請指 ...
大ken 發表於 9-5-2014 01:30 PM

thor 係新面相,不過用舊素體, 仲要係舊款thor 造型,好不吸引。其他新款就除緣,見到就買,見唔到就等返出。訂7隻就唔好lu。
thor 係新面相,不過用舊素體, 仲要係舊款thor 造型,好不吸引。其他新款就除緣,見到就買,見唔到就等 ...
avengers2012 發表於 9-5-2014 03:15 PM

Agree, 只有三款ok, 其他不用買。
其實呢個造型的SPIDER MAN真係一隻夠了, 漫畫同電影個LOOK 9成想似, 唔再入了!! 如果你要似MOVIE又多關 ...
gumng 發表於 9-5-2014 12:56 AM

今日買左隻孩記既黎玩...其實整體整得唔錯..又靚...
係衰在跟得唔足....隻手冇整到蜘蛛絲發射器...
其實今集個造型真係好靚....MAFEX個隻可能都會入埋...但衰在要等半年...
到時睇下點再算....
今日買左隻孩記既黎玩...其實整體整得唔錯..又靚...
係衰在跟得唔足....隻手冇整到蜘蛛絲發射器...
其實 ...
hongkongdisney 發表於 10-5-2014 02:09 AM

"今集個造型真係好靚"??
其實我覺得同前三集SPIDERMAN MOVIE OR COMIC 造型差不多(90%以上),唔相買咁多了,有一隻可動高的就算!
不能同意更多、、、、載具有無好介紹?? 正義紅師以経無法追返、、、
luce 發表於 8-5-2014 02:53 PM

如果只是GI Joe,星戰,就有好多選擇,
當然孩記本身有唔少正統載具,
但我喜歡買些特别d的,合1/18用的便ok,
我最鍾意入電影�電視出的車和電單車,
反而正統載具就無乜

至於Marvel類。。。。超人唔洗用載具la:34:
如果只是GI Joe,星戰,就有好多選擇,
當然孩記本身有唔少正統載具,
但我喜歡買些特别d的,合1/ ...
大ken 發表於 11-5-2014 03:11 PM

最大問題係1/18車模設計時無予班友会座D人仔落去、外面根足比例、但入面太窄。要予大少々比例(1/15左右)。21世紀、BBI之類的載具設計時己予左会座人仔。1/18岩岩好。
個人最鍾意現実生活中的vericle,因為係歴史+経験進化出来的、内裏充満左人類的知恵。
回復 50# 大ken

我只係想搵架舊式電單車比CAPTAIN AMERICA, 可惜未見到啱!!
回復  大ken

我只係想搵架舊式電單車比CAPTAIN AMERICA, 可惜未見到啱!!
gumng 發表於 12-5-2014 04:10 AM

:34::34::34:
Devil_Fudou 發表於 12-5-2014 05:36 PM

拆咗車頭d包包就perfect !
唔知夠唔夠舊:38:
拆咗車頭d包包就perfect !
avengers2012 發表於 12-5-2014 07:07 AM

可惜係冇得拆:44:
Devil_Fudou 發表於 12-5-2014 05:36 PM

呢架正, 好夾MOVIE 1的CAP!!
唔知夠唔夠舊
大ken 發表於 12-5-2014 11:05 PM

車展一樣,似乎KEN兄致成於3.75" 載具!!!!!!!!!!!
有冇好命水既師兄搵到反斗城有返貨
車展一樣,似乎KEN兄致成於3.75" 載具!!!!!!!!!!!
gumng 發表於 13-5-2014 11:23 AM

3.75的載具汽車方面唔入得多,雖則細但都幾阻地方
但電單車就相對慳位D,所以我都幾喜歡買1/18的電單車配D3.75玩
~~俾佢地扮下天若有情的劉華~~~:p

有冇好命水既師兄搵到反斗城有返貨
cmf12 發表於 14-5-2014 12:08 AM

上星期尾MARVEL WAVE2在美玩基地已返貨了,應該是這段時間吧