Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Infinite Series --- 3.75" Wasp

呢隻正~ 上色面相都一流~!

今次INFINITE 貨源充足, 呢隻都唔難買 (起碼都見過正價6,7次先), 真係好 ...
goldwater 發表於 5-5-2014 11:23 AM

"呢隻都唔難買 (起碼都見過正價6,7次先)"???

咁神奇?? 我係斗斗見過一次咁大把, 之後見過的都是炒價.......
You are right
來緊的Avengers Infinite 3.75" Figure Series 03
大ken 發表於 4-5-2014 09:40 PM

haha, 呢set 全入, 問題係有無正價貨......
"呢隻都唔難買 (起碼都見過正價6,7次先)"???

咁神奇?? 我係斗斗見過一次咁大把, 之後見過的都是炒價 ...
gumng 發表於 5-5-2014 01:34 PM

係一出難買, 之後大貨到, 我O係尖斗, 太斗, 銅斗, 又斗, 兩三間吉吉都見過呀..... 尖斗見過兩三次都有淨O係度~ 尖斗果兩隻都放左兩個禮拜, 算係易買架喇.....

炒價儘量都唔買啦~
回復 13# goldwater

"起碼都見過正價6,7次先"
巴打真係高級玩具獵人喎 :74:
回復  goldwater

巴打真係高級玩具獵人喎
Assassin 發表於 5-5-2014 05:40 PM

獵乜鬼野人丫, 一隻6" BLACK WIDOW, BLACK CAT, 仲有好多想要O既HOT WHEELS 都入唔到(係一隻想要O既車仔都入唔到..... )

不過你想搵乜, 可以WHATSAPP 我, 我睇到可以幫你入多隻~ :71:
回復  goldwater

巴打真係高級玩具獵人喎
Assassin 發表於 5-5-2014 05:40 PM

係囉,ching真好命水
Grim Reape 同Hyperion    我就見到6,70次:34:
係一出難買, 之後大貨到, 我O係尖斗, 太斗, 銅斗, 又斗, 兩三間吉吉都見過呀..... 尖斗見過兩三次都有淨 ...
goldwater 發表於 5-5-2014 02:18 PM

我都成日去尖,又&沙斗,一次都未見過。
可以見到6-7次,只有果d難鬼captain America 2 3.75"-鷹人。
做乜MARVEL UNIVERSE冇啦啦停左...
不過我都想轉玩6,差唔多價...D面相靚好多
做乜MARVEL UNIVERSE冇啦啦停左...
不過我都想轉玩6,差唔多價...D面相靚好多
hongkongdisney 發表於 6-5-2014 08:22 PM

6" & 3.75" 個差一倍 (正價), 點會差唔多??
我反而小咗買6", 只選個別的 1-2 6" ML 去買, SET 入成 K 負擔不起!!
買3.75" (MU / MIS)主要係想儲角色,set 入都係ML一半價錢,而且好多款的造型都比ML好(個人覺得)!
係囉,ching真好命水
Grim Reape 同Hyperion    我就見到6,70次
大ken 發表於 5-5-2014 10:33 PM

Hyperion 真係多到呢...... 其實ironman 都正架, 如果係新出實比人刷哂.

乜真係好命水咩? 等我仲以為冇人玩3.75", 所以淨番哂O係度....
鐳射眼不是在3 pack 中推出嗎?antman 不是出2pack 嗎?
拆開出single pack 咁正?
avengers2012 發表於 4-5-2014 11:14 PM

目前看來MI只有single pack ,套裝全部取消
Aurora o係MU 水尾出左, 唔知Northstar 係咪已經當variant 出埋..... 最好一次過返出兩隻~~

DAGGER  ...
goldwater 發表於 5-5-2014 11:43 AM

Northstar希望還有機會出
目前看來MI只有single pack ,套裝全部取消
KUMA 發表於 7-5-2014 01:15 PM

取消3 pack實在太好,唔洗被迫食re paint 貨。
6" & 3.75" 個差一倍 (正價), 點會差唔多??
我反而小咗買6", 只選個別的 1-2 6" ML 去買, SET 入 ...
gumng 發表於 7-5-2014 10:53 AM

1 DD 啦....好似今集AMAZING SPIDER MAN個隻6吋...整得幾靚....
不過而家時代變...玩MARVEL 公仔都要食炒價...唔想食炒..就要周圍搵.....
不過HASBRO D公仔質素都差左好多..有D 6吋既面相都不級舊時
1 DD 啦....好似今集AMAZING SPIDER MAN個隻6吋...整得幾靚....
不過而家時代變...玩MARVEL 公仔都要食炒 ...
hongkongdisney 發表於 7-5-2014 09:49 PM

我認為玩3.75同6寸的要求是很不同的,
喜歡玩3.75在於想儲齊角色,配合載具玩.......這兩方面,6寸就好難做到了
玩6寸則玩其手感及較佳的可動和面相.......這個3.75方面做極都做不好
財力有限又想玩人海,3.75絕對是上佳選擇.......當然孩記的死人特別版variant(如Northstar)就真係幾令人沮喪..........