Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Marvel Infinite Series --- 3.75" Wasp

回復 17# gumng

尼套真係好正,補完左好多之前無出嘅角色或者服飾
Hyperion 真係多到呢...... 其實ironman 都正架, 如果係新出實比人刷哂.

乜真係好命水咩? 等我仲以 ...
goldwater 發表於 7-5-2014 12:48 PM

你真係好好命水 {:1_220:}
回復  gumng

hang 發表於 8-5-2014 12:00 AM

4new+2repacking
我入左隻變形俠医:77:
1 DD 啦....好似今集AMAZING SPIDER MAN個隻6吋...整得幾靚....
不過而家時代變...玩MARVEL 公仔都要食炒 ...
hongkongdisney 發表於 7-5-2014 09:49 PM

6"係靚d, 關節緊d,不過價錢太貴,差成8-9草,好難每款都買,儲角色都係儲3.75"容易d,而且3.75"好多都出得好好。
我認為玩3.75同6寸的要求是很不同的,
喜歡玩3.75在於想儲齊角色,配合載具玩.......這兩方面,6寸就好難做 ...
大ken 發表於 7-5-2014 11:23 PM

不能同意更多、、、、載具有無好介紹?? 正義紅師以経無法追返、、、
乜marvel仲有出3.75, 我以為MU玩完就無再follow{:1_206:}
回復  gumng

hang 發表於 8-5-2014 12:00 AM

YES!! 可以買返之前MU的漏網之魚!!
回復 29# hongkongdisney

除了ML 貴D之外, 最大問題係屋企細, 放唔落咁多6" ML!!

6" AMAZING SPIDERMAN 2, 我一隻都無買, 本來想入MOVIE果兩隻, 可惜隻電魔.....SPIDERMAN又有之前隻麥花倫VER, 最終放棄!!
反而 6" CAPTAIN AMERICA 2 MOVIE 果三隻出得就真係正, 可惜買不到BW.....
回復  hongkongdisney

除了ML 貴D之外, 最大問題係屋企細, 放唔落咁多6" ML!!

6" AMAZING SPIDERMAN ...
gumng 發表於 9-5-2014 12:17 AM

鬼叫而家連孩記D公仔都有人炒咩....
其實仲諗緊MAFEX個隻定孩記個隻SPIDER MAN 好...始終孩記個隻太重漫畫FEEL
鬼叫而家連孩記D公仔都有人炒咩....
其實仲諗緊MAFEX個隻定孩記個隻SPIDER MAN 好...始終孩記個隻太重漫 ...
hongkongdisney 發表於 9-5-2014 12:40 AM

其實呢個造型的SPIDER MAN真係一隻夠了, 漫畫同電影個LOOK 9成想似, 唔再入了!! 如果你要似MOVIE又多關節, 一定係MAFEX LA!!
反而想買返第一集AS果個造型 !!
wave2 已經cut訂,但角色好唔吸引。
回復 42# avengers2012

你比較鐘意咩角色丫??
[quote]回復  avengers2012

你比較鐘意咩角色丫??
hang 發表於 9-5-2014 11:02 AM [/quote
唔係角色問題,係又翻炒,得三款red she hulk, whirlwind & deadhead 吸引

http://www.bigbadtoystore.com/bbts/product.aspx?product=HAS23671&mode=retail
[quote]回復  avengers2012

你比較鐘意咩角色丫??
hang 發表於 9-5-2014 11:02 AM [/quote
唔 ...
avengers2012 發表於 9-5-2014 11:47 AM

對.....今set搵笨指數極高........7隻有3隻半是舊角色(Thor係舊角色,但這個面罩款好似未見過....有錯請指正......如是真,當半隻新la):58:
但Red She Hulk, Whirlwind 同 Dead head就是第一次出3.75,為免向隅.......沒有好命水的我唯有照訂.........:68: