Toysdaily 玩具日報

查看: 6982|回復: 26

請教SR GGGG日/亞/港版分別

各位師兄, 想請問下SR合金始原勇者王日/亞/港版其實到底有咩分別呢?
除左個價:(
謝謝!!
個盒底幾張貼紙唔同,港版入面好似有張抽獎劵之類噶紙
其他冇任何唔同...
日版有腹瀉:x 其他唔知
日版會有種讓人高一級的感覺!:p
頭像被屏蔽
聽一d 大大講, 亞版 qc 最差, 其次行,之后日.
不過差到咩程度就唔知lu.
第148765個人開post問:44:
回復 6# mf_c2000

應該唔會好大分別既:78:
日版好啊,高端大氣上檔次
賣返出去值錢d:DD
日版:
》Figure本體用上高質特別的防UV、防塵、防水、抗舊的顏料;
》用高級塑膠粒來啤件,出來的部件,能耐溫差、抗裂、加耐磨,能完美收藏更長時間;
》關節和部件結合位置的膠圈,用上保時捷車輪的原材料,膠圈絕難破裂
》合金是軍用飛機的高級鈦合金,堅固、美觀、耐磨、抗溫差、抵子彈。
》Figure內部構造用上更多合金,外表看不出來,但更重手,手感更好;
》外盒用上重身高級防水咭紙,更能抗潮、防濕、防皺;
》說明書用上較高級印刷,閱讀時眼睛更舒適、保護雙眼。
》整個玩具內外都塗上反輻射塗層,抗輻射塵粘在figure上。

。。。。。。。。。以上是幻想。:x
日版:
》Figure本體用上高質特別的防UV、防塵、防水、抗舊的顏料;
》用高級塑膠粒來啤件,出來的部件, ...
gazza1211 發表於 30-4-2014 12:13 PM

{:1_206:}我。。。我。。差D信以為真!:53:
聽一d 大大講, 亞版 qc 最差, 其次行,之后日.
不過差到咩程度就唔知lu.
mf_c2000 發表於 30-4-2014 10:47 AM

QC有分別就喺奸商最常用噶講法.
實際上都喺一樣.你喺賴嘢無論咩版本都賴嘢
日版:
》用高級塑膠粒來啤件,出來的部件, ...
gazza1211 發表於 30-4-2014 12:13 PM

哈哈哈哈哈哈哈gazza大大你好幽默:x
日版冥雙孑咪又係左左腳,唔好傻啦…唔好問啦…邊隻平就買邊隻。