Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 入左隻改良版十五機合體

暫時只見集中係現時點有得賣$7XX!方便在唔駛四圍搵一定見到!
JIN BUN $&*)
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 44# 追風

深水
回復 44# 追風

深水埗蒸粉,希望幫都你啦。價7百尾。

剛剛連網上都見寫住超特價$7XX,更加方便唔洗四圍問!
謝謝各位師兄的告知,這回鐵定可以買到且價格很平的。非常感謝各位師兄的告知,謝謝!
請問有無改良反合体陸軍時,黃黑車調轉問題?
或者我要求低,我覺得整體可以接受,8魚有隻合金玩算係0甘。
現過實物...雖然價可以接受(7-8),但實物合體仍然有點問題(如腰部接合不到等...),上色雖然無乜甩油,但都有好多部份油到出晒界,腰部裙甲有高低,打開時卡住,握劍拳頭拆不開等等.....朋友那隻手部更有不舉情況.....暫時報告完畢,請各大大留意~
這個完完全全是上次孤仔清貨尾的垃圾有什麼改良可言呢? 你相信廠家還真會再下資金不停一改再改地出改版嗎?傻的嗎?

:67:我都岩岩入左隻新版,QC好好,之前好多問題今次都無,七舊幾買隻鎮宅一流。

未買的唔好盡信他人留言,自己睇過實物最真實,(QC絕不能叫做好,只是看在價格上有包容之心))....玩過便知龍定蟲,睇價食飯~good luck!
沒錯, 不要盡信他人留言, 什麼D油出曬界, QC 差, 拿劍XXX 等等, 想買的叫D鋪開盒比你睇便知龍定蛇

以我所知, 這廠以沒有和孤仔再合作

所以孤仔的仇家可以收下風先, 唔好再咬住人唔放
哈,,,又係你班人....此地無銀三百兩~
我不是什麼孤仔仇家,我是實話實說,出於一片善心,因為我玩過!!!有心人自己判斷吧!

係羅, 留言的都是有心人羅

好多資深memeber 都有留言, 好似大舊金兄, Ben 兄 全是這廠的打手?

誰真的此地無銀?

我有3只tim, 第一版真的有問題, 第2版我沒買不知, 這款有improve version 貼紙的我買了2只,
完全無問題, 超低買

我都話想買既, 自己叫鋪開比你睇最清楚

你有無玩過其實在有這15機的人一看己露曬底, 拿劍的手根本不用拆下, 只有拿輪的手能析下, 這不是QC 問題

重有什麼群甲不平, 卡住打不開, 腰部合不來, 這些是第一版都沒有的問題, 你真係作得就作