Toysdaily 玩具日報

查看: 10367|回復: 20

[玩具攝影] 金光閃閃馬年文與辣車隊員集合 ~ !

註:如看不到圖請自行在Webpage減去「www.」

近幾年變形金剛也會為中國生肖年份出特別紀念版,今年馬年就用上MP-10柯栢文 ~ !
貨櫃門就印上大大個為這馬年文特製的博派馬年Logo ~ ! 型爆 ~ !!

當然,大至上同普通版無乜分別,只係原先係電鍍銀嘅件變成電鍍金,俗稱「土豪金」 ~ !

唔知會唔會變黃呢個透明貨櫃 . . . 不過如果黃咗嘅我就全個從新上色 ~

對於買唔到MP-10只得MP-10B嘅我嚟講,好恨有嘅貨櫃終於都有了 ~ !

Trans~ form ~~

未出前人人鬧爆隻金色難睇又話無人買,出咗無耐就周圍無晒貨,個價係咁升。

其實除咗鍍金件外,全隻文哥嘅色都比普通版隻色深沉點的,反而更有質感。
但係金件嘅水口真係樣衰到咩咁 . . . 老外嘅QC差過笨大衰QC十倍 ~ !!

唔知係咪個模啤得多,D線好似無咁細緻咁。

有得開「心」嘅文哥都一定要show一show粒博派心脈 ~ !

貨櫃最大好玩點係可以入MP-10打後出嘅MP車 ~ 推架車入去嗰下好有細個玩車仔嘅感覺 ~ !
Feel so good ~ 雖然而家變咗老漢推車 ~~

博派車隊出動 ~ !!

影呢張相真係用咗好多地方,但係好感動嘅隊形 ~ !
出埋Wheeljack同大黃蜂時都唔知夠唔夠地方影 . . .

柯栢文:「博派全隊員變形 ~」
(一次過變形連擺pose差不多用咗成粒鐘 . . . 有D痛苦 . . . )

無論有多黑暗,柯栢文也會為博派隊員帶來光明 ~ !!

謝謝觀看 ~
Ching d相好正呢~~一定要支持支持~~
好在我不是老變迷~不然一定中毒~
太正喇kuuga兄靚相,真的好有氣勢呢…………花唔少心機呢………:71:
呢隻係正!{:1_211:}
喱隻係少數改色改出個驚喜,鞋佬今次撞棍撞中咗。

我好有興趣,可惜冇水。:42:
呢隻我之前講過, 果時個個人話唔會買, 我無去HOBBY訂,  點尻知我出到去, 憾世界無貨, FINAL 反斗有貨, 我即日敗了一台:54:
Ching d相好正呢~~一定要支持支持~~
好在我不是老變迷~不然一定中毒~
irontuba 發表於 23-4-2014 09:44

多謝師兄支持 ~ 我都係因為MP先跳咗落老變坑 . . .:help:
太正喇kuuga兄靚相,真的好有氣勢呢…………花唔少心機呢………
ray文 發表於 23-4-2014 10:55

多謝ray文兄支持 ~
呢緝相真係用咗我好多時間 . . . :55:
但係又玩得好開心 ~~ :61:
呢隻係正!
csysimon 發表於 23-4-2014 12:56

嗯 ~ 希望電鍍位唔好氧化啦 ~~
喱隻係少數改色改出個驚喜,鞋佬今次撞棍撞中咗。

我好有興趣,可惜冇水。
iorik 發表於 23-4-2014 13:29

算係有誠意嗰隻啦 ~ 電鍍位改色、透明櫃之餘,特登設計個logo比一隻玩具, 而唔係就咁打句Year of XXX 就算數,真係值㗎 ~
呢隻我之前講過, 果時個個人話唔會買, 我無去HOBBY訂,  點尻知我出到去, 憾世界無貨, FINAL 反斗有貨, 我即 ...
csysimon 發表於 23-4-2014 13:35

我都係見人人話唔會買,我就大安主意睇咗現貨先,點知知道到貨嘅第二日我衝出去已經好多地方無同#高嚟賣 . ..  最後係一間算有少少良心嘅鋪頭入咗渣 ~ 如果唔係我而家都係得個恨字揸 ~~
Mp  fans 們,你地訂唔訂mp馬仔呀?三位數,我頭先去左睇,冇訂。睇下你地點睇?

P s :柯仔,我有encore 01,mp-01,mp-10馬年文。我仲未訂mp bee
樓主既相真係 retouch 得好正~~ :71:

個人覺得, 隻色唔係問題, 但都係鍾意個正常既博派 logo 多 d.......
多謝ray文兄支持 ~
呢緝相真係用咗我好多時間 . . .
但係又玩得好開心 ~~
Kuuga_iwsp 發表於 23-4-2014 07:20 PM

最緊要係玩得開心...............:71:
未買MP-10,所以呢隻一出就入左,唯一係d金色外眼d,反而其它深色左,仲好睇過原色。