Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Kuuga_iwsp

[玩具攝影] 金光閃閃馬年文與辣車隊員集合 ~ !

呢隻我之前講過, 果時個個人話唔會買, 我無去HOBBY訂,  點尻知我出到去, 憾世界無貨, FINAL 反斗有貨, 我即 ...
csysimon 發表於 23-4-2014 01:35 PM

呢隻好好醜醜都叫一隻G1 MP痾屁聞, $1000左右, 點會冇人買呢~

我喺狗狗城見到實物, 第一次見真係冇購買欲, 不過之後見到其他Ching影d相, 又唔係好差, 加上日版要2K以上, 當時冇日版嘅我, 都要買住一隻頂住先~

其實馬年文d QC比日版美版都要好, 冇日版手鬆腳鬆嘅問題, 煙筒亦冇鬆, 電鍍亦完美, d銀油又冇甩, 胸側邊白痕亦最少, 呢隻質量算好好了~ :61:
Mp  fans 們,你地訂唔訂mp馬仔呀?三位數,我頭先去左睇,冇訂。睇下你地點睇?

P s :柯仔,我有encore ...
六神 發表於 23-4-2014 22:01

馬格斯難得嘅一體變形而唔係著馬甲嘅白色柯柏文,更係老鍊都訂咗先啦  ~ !
樓主既相真係 retouch 得好正~~

個人覺得, 隻色唔係問題, 但都係鍾意個正常既博派 logo 多 d...... ...
kerubinc 發表於 23-4-2014 22:42

多謝支持 ~ :43:
正常嘅logo當然正啦 ~
未買MP-10,所以呢隻一出就入左,唯一係d金色外眼d,反而其它深色左,仲好睇過原色。
kelvinlam97 發表於 24-4-2014 14:10

同感  ~ 深色咗仲有實在感 ~ :$
呢隻好好醜醜都叫一隻G1 MP痾屁聞, $1000左右, 點會冇人買呢~

我喺狗狗城見到實物, 第一次見真 ...
BoAkawaii 發表於 24-4-2014 23:07

我都買唔到MP-10,但有MP-10B, 電鍍水口無呢隻馬年文咁誇張。
最緊要係玩得開心...............
ray文 發表於 24-4-2014 09:40

係呀 ~ 呢次咁玩法反而有細個玩玩具嘅感覺 ~
真係玩玩具而唔係一件擺設 ~