Toysdaily 玩具日報

查看: 21639|回復: 65

[ENTERBAY] 1/4 Robocop--我係二五仔,我賤格,我人渣,我敗類!

今晚比個交代大家……我之前係咁抽插,但見能到實物忍唔能到,係!我係二五仔,你地要小我我冇話可說,我賤格,我人渣,我敗類!

小我請留言

This is also my Youtube review, hope you all like it.

https://www.youtube.com/watch?v=PMN2wftdzw0&feature=youtu.be

IMG]http://i363.photobucket.com/albums/oo75/jackliu74/9L3A4049.jpg[/IMG]

1/4 勁有氣勢...^^
之前睇都唔覺,但 Hottoys 上色真係好好多,金屬感原來差咁遠
好圖{:1_226:}
師兄唔駛自責:75:
身體誠實是常識吧:x
而且哩隻確係出得唔錯
只係價錢太進取:oh:

Support '二五',:he:

I think it is very nice figure apart from the high cost...:67:wish they make it without the electric parts and it could be a lot cheaper!
呢隻真係出得唔錯~~~~
欣賞師兄的誠實!
忍唔倒係正常嘅. 依家嘅你就如同見倒豪情眾日本女角可以比你帶番屋企私人調教/被調教. 一個正常嘅男人無嘜可能忍倒. 除非有不可思議的老婆乸及強烈宗教力量.......... :51:
Enjoyed your youtube channel. Didn't know it was you in ED-209 video. Love it. Keep doing more video review! :71:
Thanks squll! Will keep it up!
回復 1# DDDragonball

Ching 今日入手嗎?多唔多人買?
回復 6# darknight

始終呢隻嘢係有敗北之處,A頭不是peter weller, B隻色唔夠HT第一代靚!
但係開合彈槍做到電影一樣,但好能難忍,最後出左征。。。。
回復 9# marine0791

好少人,佢地自己友仲多過D客
我都係今日買,新鋪大左同display所有啲1/4幾靚下!
回復 11# DDDragonball

同埋佢依家有冇跟個戰損頭?thx ching
我都好想入,越望各師兄啲圖就覺得越靚
但價錢真係太貴。。。
回復 13# marine0791

個男sales話首㧗買就有跟之後就冇!