Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[ENTERBAY] 1/4 Robocop--我係二五仔,我賤格,我人渣,我敗類!

回復 45# mushroom

Go go go go, buy buy buy buy

這個 post 的樓主說得真的無錯,真的有咁多人渣,敗類!:34:
果頭話人垃圾,"專誠"去看過實物,"仔細"睇過,大脾崩邊,人物上色假,金屬感不強,不知是燈問題還是這個是初版,官圖上色差........... 最終又走去買! 沒錯多點燈光可幫大家看清D件貨,但人家店不是沒開燈,沒可能看不到件貨!:58:

真心恭喜Ching加入“老襯”行列,我都是“老襯”!:34:
個地球是圓的!而玩玩具只求開心,不用放那麼多負能量,唔好吓吓話人針對你!:73:
今次你要跟樓主學習下!:he:

by the way 分享一下我拍的圖比大家,影得不是太好,請見諒!

這個 post 的樓主說得真的無錯,真的有咁多人渣,敗類!
果頭話人垃圾,"專誠"去看過實物,"仔細"睇過 ...
cc9394 發表於 2014-4-23 01:26

Nice photo ching.
小朋友真是小朋友{:1_208:}
總體來說是很不錯的! 但你必須閱讀的菜單,小心地取出背包...背面鎧油漆脫落易...{:1_195:}
睇實物比想像中好, 但去完ACG, 睇到HT既 金屬感強得多, 好彩有訂HT冇衝動入呢隻
這個都不錯,只是空間和價錢問題
C兄有無訂HT果隻robocop? 呢個用應出貨
其實战損胸甲第一眼我覺得幾垃圾、但再睇番第三集隻碟又真係跟足喎!
活動能力上半身唔覺太差,但接合手掌、拳頭个ball join距離位太fit,
想hand hand手咁揸槍就跌硬!最尾用銅條接枝法將ball joint移出小小至得!
有PW咀型巳好滿足、但成隻銀色冇漸变藍就十个失敗!鬼叫係fans咩!
对Hottoys兩只Robocop (S) 期望好大、希望學到EB有个關節可升高手臂!
套戲大部份手臂係高過膊頭、EB係諗到...同真係"教"到拉弓射擊poses.

0都 咀look 真係無忍得頂 !
口裡說不,身體卻很誠實:D
無人記得新那套robocop了
MAY I KNOW ABOUT HIS ARTICULATION?
這個才是真正的鐡甲威龍!!:$
相片不錯,多謝分享。
之前睇都唔覺,但 Hottoys 上色真係好好多,金屬感原來差咁遠
1/4 勁有氣勢...^^