Toysdaily 玩具日報

樓主: DDDragonball

[ENTERBAY] 1/4 Robocop--我係二五仔,我賤格,我人渣,我敗類!

回復 29# 水水的基地

HT那隻有訂大有大玩,小有小玩
回復  水水的基地

HT那隻有訂大有大玩,小有小玩
DDDragonball 發表於 18-4-2014 02:01 PM

其實佢正正常常無電子機關,無背包,戰捐件,賣3千以下反而有更大興趣。
比例好怪…太肥了,手又短,我反而較期待HT果隻
回復 26# DDDragonball

ching可否講講覺得唔值的地方呢?室內自然光果幾張出黎效果最正:)
回復  DDDragonball

ching可否講講覺得唔值的地方呢?室內自然光果幾張出黎效果最正
交叉人 發表於 18-4-2014 08:00 PM

可能remote controll那些唔值。
今晚在EB看到後有衝動去買...整體不錯為一是價錢問題,如3300下即買

回復 34# 交叉人

唔值既地方有1)隻色唔夠HT舊果隻靚,做工唔夠實淨,比新果隻HT ED209差。
買原因做形靚仔,有電子,同埋我係Die hard粉絲
回復 37# DDDragonball

CHING真係DIE HARD,咩版本都買齊,勁!
回復 35# mushroom

對我來說最唔值是個頭雕+戰損甲,頭雕我唔會用,戰損甲做得渣 :(
回復  mushroom

對我來說最唔值是個頭雕+戰損甲,頭雕我唔會用,戰損甲做得渣
交叉人 發表於 18-4-2014 11:33 PM

如果頭雕係第一集, 都唔錯。

但對我來說, 合金太吸引
應該六月有貨呱……
條腰好以粗左D咁!
二五得好.....真的好正呀!!!
今天睇實物,可以仔細睇+燈光不同之前,感覺大大改善,心動了,分期付款最毒
不過話說回來,燈光setting好有問題,射燈應該射向主菜,理論上是頭吧?竟然好多是個肚,唉,咁靚嘅場,硬係要爭呢的少少細節,做到求求其其

另一點是可動性質疑,見到實物無咩位俾佢大動作郁動,希望有那位大大做多點動作給大家欣賞
星期五睇下先。

……………………………………………………