Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 無限合金 百獸王

最大分別係腳底設計, 但都可以企到既...........一般人話第2水qc會好d.........正如之前有ching話買堆鐵 ...
ray文 發表於 15-4-2014 04:09 PM

對十五機冇乜期望啦,比人插到咁 :26:

最緊要冇爛件,QC差可以repaint過佢,不過我覺得佢d上色好有懷舊合金feel,d古董合金都係有噴出界嘅情況,加上佢造型似舊popy,我反而覺得有親切感~
對十五機冇乜期望啦,比人插到咁

最緊要冇爛件,QC差可以repaint過佢,不過我覺得佢d上色好有懷 ...
BoAkawaii 發表於 15-4-2014 04:32 PM

所以可以合到體, 都算ok既宜家個價...................見有高人repaint到好鬼正添.....:36:
所以可以合到體, 都算ok既宜家個價...................見有高人repaint到好鬼正添.....
ray文 發表於 15/4/2014 05:53 PM

幾時出po分享十五機俾我哋睇下.. :73:
幾時出po分享十五機俾我哋睇下..
可變戰士 發表於 15-4-2014 09:03 PM

呢隻大把高人出了不再獻醜喇............你都未出.........:58:
如果十五機初版係1.0、最後版本係2.0,咁我果隻應該係1.5版…?

我果隻係1.0後再出的下一批,面相問題已經修正左的,但有部份野的設計同2.0又唔同

特別係左右腳連接下盤果兩架機,2.0版近機頭位要反轉做結合用的軸位果度,機身會有個位突左出來,但之前的版本都係無的
而下盤果兩支接合桿又硬到合體後可以舉腳而又唔會不舉:p

缺點只係面部COVER的膠太薄同軟又透光,攪到成日甩出來…:what:
而家諗緊好唔好噴番厚塊膠令佢唔好咁易甩(反正都係要上白色去令佢唔好咁乳白透光…)

仲有胸部果架的又係有塊COVER的膠因為太軟攪到飛機型態時關不到門…
不過當佢本來就無的話就無問題了 :DDD" />

至於兩腳的藍色機,單機時機底有件零件要推前,但又係會成日甩
而家諗緊有乜解決方法…{:1_237:}

最後的死症,就絛大合體時正常的兩隻腳板,係合成LAND TEAM時要左右調轉位置先合到體
但睇怕除左自已加膠板做下盤跟腳板之間的接合機關之外都無解決方法了吧。(即係叫我唔好攪…) :die:
咁之前有人Post啲大陸老變上嚟又唔同反應?
咁之前有人Post啲大陸老變上嚟又唔同反應?
yazoo1667 發表於 16-4-2014 09:42 PM

:(  鬼叫啲 大陸老變 係呢度最權威啲人 post 出嚟咩 , 邊Q個敢插 , 佢地放乜都實有人話正 , 睇開啲啦 ~
雖然話隻十五機合體垃圾,不過如果$800買,都唔能夠complain d咩啦,一隻變形金剛MP音波賣$8xx,全部膠,又 ...
BoAkawaii 發表於 15-4-2014 03:13 PM

宜家7鱼半啦, 我都諗過買,但又聽過吾好,我又不是好喜歡里隻野:@
十五機最終版750,絕對值得入.
7百幾大大隻!想點ar

哈哈!原來今重火藥味!15機我係最貴買,仲要係訂了二隻!結果點都好。

講翻呢隻!我睇到佢會想起!美板的一隻。改變。。。好似不太大!

一出時!我都想訂!但想想改善不是太大。。。

唔知點講!我覺得如果佢做到!好大隻的五獅!的細個板我一定會買!

其實係想講!我反為會喜歡佢出新的同時加翻人仔和駕駛室!就算佢係乜板我都會買!

大板的最美國網上限定!正

其實出左未? 同埋現貨幾錢? 訂要!@%)
頭像被屏蔽
wingjapan123 發表於 27-10-2014 08:36 PM
哈哈!原來今重火藥味!15機我係最貴買,仲要係訂了二隻!結果點都好。

講翻呢隻!我睇到佢會想起!美板 ...

請問師兄 d 圖係邊度搵到架?