Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 無限合金 百獸王

宜家都冇邊個玩具玩家關心LICENSE 問題LA, 第三方都無法無天LA, 又唔見有人出聲
samsung 發表於 14-4-2014 12:44 AM

真係辛苦晒你, 有咩第三方廠出品都見到你RE POST

回復 39# braveking

好唔明,你成日話依度咁差,但係又咁留意人講乜同介意人地評評依間嘢 ,其實你可以唔理,去友台咪好好地囉~
(聰明的玩具朋友明晒啦)
怕無人訂,咪開多幾個post囉!灰模都未見就話圖正要訂,啞左!十五機當年也十五十六,只因童年回憶,同本土製造,外加埋論上根本唔算難設計,反正講得衰D都係分開十五舊野放埋一齊,以而家水平應該唔難解決,但見到定價太進取,打算出左再決定買唔買⋯⋯所以呢,都係出左,或有ver2先買,等benbenben兄你既ver1ver2報告!期待你寫好D!加油!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
點解Leehow哥哥仲唔去海關報案呢?:what:
雖然話隻十五機合體垃圾,不過如果$800買,都唔能夠complain d咩啦,一隻變形金剛MP音波賣$8xx,全部膠,又係垃圾QC,一拆開果盒,隻嘢呢度花果度花,真係忍唔住講粗口。

隻十五機話晒都有返d鐵,每部機都有噴吓油,衰在小弟對十五機冇愛,唔係都想花$800買返盒粗玩~

話時話,孤仔而家仲有冇十五機?如果$800,都想試火坑~
至於隻百獸王,睇張相佢係好過老外果隻核突嘢,老外有license,but身形比例造得唔好,對翼瘦到冇朋友,屈曲嘅方向都造錯晒,而且成隻都好瘦,又係垃圾QC,有license嘅嘢亦唔一定係好嘢。

玩玩具啫,認為第三方唔值得買可以完全ignore件貨,玩具唔係一定要預訂先有,最穩陣都係睇咗測評先考慮買與不買,唔洗講到又話告又話剩,咁就失去咗玩玩具係開心嘅意義啦~
回復 52# BoAkawaii

信和間"一嘔"有隻display..4xx    :77:
回復  BoAkawaii

信和間"一嘔"有隻display..4xx
老文 發表於 15-4-2014 03:30 PM

齊件嗎?有冇爛?
試玩版?:69:
回復 55# BoAkawaii

呢層真係唔知...只見係display...矣:77:
回復  BoAkawaii

呢層真係唔知...只見係display...矣
老文 發表於 15-4-2014 03:47 PM

謝謝Ching~ 如果唔齊件就唔過癮啦~
謝謝Ching~ 如果唔齊件就唔過癮啦~
BoAkawaii 發表於 15-4-2014 03:54 PM

你唔介意比人扭過都.....................{:1_238:}
你唔介意比人扭過都.....................
ray文 發表於 15-4-2014 03:56 PM

唔好呢啩~
小弟又唔係窮到冇錢開飯,唔想買隻display比人歧視~

話時話,我見Y拍8魚係初版,初版係咪多d鐵?改良版係咪少咗幾舊鐵?d人話改良版腳底兩架車好似溜冰咁,冇嘢貼地~

想買一隻,but唔知買咩版~
唔好呢啩~
小弟又唔係窮到冇錢開飯,唔想買隻display比人歧視~

話時話,我見Y拍8魚係初版,初 ...
BoAkawaii 發表於 15-4-2014 04:03 PM

最大分別係腳底設計, 但都可以企到既...........一般人話第2水qc會好d.........正如之前有ching話買堆鐵都抵.........唔大期望你可能會有驚喜..........不過最緊要check件........:78: