Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

睇完套戲,對CA改觀左,好睇過第一集好多

HT呢set出得好正,小弟依然免疫 :o
睇完套戲之後,呢set真係唔入唔得{:1_228:}
回復 105# 天馬流星拳

冇錯 當你睇完戲 你會發覺winter soldier出得有幾差
請問一人係咪祇可訂1套?
頭像被屏蔽
如果當佢好winter soldier  雙頭雕1400
2100-1400=700
700買一個頭雕素體 加 一套衫褲
價錢合唔合理?
頭像被屏蔽
睇各位正面評價如潮,週末也許可以真正測試SB的呑吐量了!

解散一年的南亞兵團會否重現江湖?:63:
睇完套戲,對CA改觀左,好睇過第一集好多

HT呢set出得好正,小弟依然免疫
mighty.craig 發表於 3-4-2014 10:47 PM

剛想公起師兄有無敵抗體,點知一看你的簽名,原來己中了另一股中毒⋯⋯:67:
便服版欠帽子。想加坐電單車

回復 119# MAX

HAHAHAH~
66 BATMAN 比較冷門小小呀吁嘛~~~~~~~~~
所有玩家,都想CA 可多1-2個嘴形...:56:
回復 113# samyeung1231

真係好耐未有過宮圖正,又抵買的感覺了~~
上一次係BATMAN SET~~~~
回復 125# iwillneverlose

睇左戲,其實winter soldier唔係成日都黑眼圈…只係開頭,中段開始佢已經冇左熊貓眼,我自己覺得如果ht出冇熊貓眼人樣會好d,不過可能難度更高,因為而家個頭雕已經唔多似,有d水腫
回復 128# ilove12inch

最緊要係,今時今日即使佢地出現,大家都唔會訂唔到,ht而家好耐先截訂,隻雷神2都係上星期先截!而家只要過幾日先去訂就唔駛排隊鳥
出左復仇2出咩
iwillneverlose 發表於 3-4-2014 11:50 PM

你係想話  "你而家冇, 將來會有"  咁?

又放長雙眼睇吓丫....