Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

請問限量300隻 Golden Age重有無得訂?thx
回復 135# MAX

:71::71::71:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 137# neo.L

What's not damaged?

Air conditioning is fully operational:34:
你係想話  "你而家冇, 將來會有"  咁?

又放長雙眼睇吓丫....
MAX 發表於 4-4-2014 12:39 AM

我睇版主都有排睇~{:1_197:},而家先係MAVEL 第二季,最少都要出到MAVEL第三季HT先會出DX連換面啦~到時都2019囉~~出得黎2020先有得玩呀~{:1_203:}
睇左套戲,覺得比上一集好睇,Agent 13都幾索:he: ,黑寡婦長期都係著便服,又可以出多款:60:
好想訂...但好驚要排全日,通常幾耐截訂架,截之前會唔會通知?
好想訂...但好驚要排全日:54::60: ,通常幾耐截訂架,截之前會唔會通知?
回復 144# 可諾

HT宜家好耐先截訂。
回復 138# holam

無啦,之前要抽,唯有去y記買單
好想訂...但好驚要排全日 ,通常幾耐截訂架,截之前會唔會通知?
可諾 發表於 4-4-2014 06:43 AM

現在有成五個櫃檯,我估計高鋒期最多排一個鍾。
而家出貨量多左,開訂期正常番,新款又陸續有黎
之後又有Avengers 2...又有隊長出
炒家上年動漫訂落咁多mark33和tony,今次仲會一款訂十幾廿隻咩
係咪每人限訂一套?因為我個friend 想我幫佢訂埋。
頭雕版仲吸引喎~~~~~~~~~~~~~
回復 136# numan123

唔係呀
最後suit限量
請問排隊訂係咪實有?仲要唔要抽?