Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

師兄保單過左味先?味過當然可以
未過啊,係咪就係拎件PARTS同張單去就OK?
如果係figure有問題要成隻拎返去換 但PARTS屎就同張單去就OK
thanks師兄!!!!!
咁爆衫呢?成盒攞返去定攞個figure去就得喇?
andysiu 發表於 30-12-2014 11:10 AM
咁爆衫呢?成盒攞返去定攞個figure去就得喇?

只需帶有問題的件去換,爆衫的話,即係只需攞隻figure及張單去換。
點解我果隻開盒無說明書....
張說明書係下層果度,一攞上層就跌咗出來。
搵到喇,原來響個底坐度
iptinyau2341 發表於 11-12-2014 01:10 PM
收到message 5號set裝拎得

ching我收到你有關mk43 既pm....
但我個ACCOUNT 未夠分回覆你....
過2日account升級先可以覆到你, 有冇問題?=]
supertom 發表於 10-1-2015 02:36 PM
ching我收到你有關mk43 既pm....
但我個ACCOUNT 未夠分回覆你....
過2日account升級先可以覆到你, 有冇 ...

ok thx ching :)