Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

回復 340# 天蠍座

師兄唔洗咁勞氣又千字文又紅曬字咁激動
我只不過因你果句"我唔明點解咁多人話呢set好抵好抵"而我就係覺得抵而回應你姐
其實係有figure係冇跟頭雕,正正就係CA二戰版,當年就係為咗搞個人樣入咗avengers版留頭雕再放出去組成自己心目中形象
有啲嘢"應該"自己想辦法,唔好成日問"點解點解唔合理唔合理",人哋做生意諗計搵你錢就梗㗎啦,至於你話嘅策略我想玩玩具有咁上下年資一定會"明"而唔係你所謂嘅"中
計",明白遊戲點玩而去玩同盲中中衝入去大叫點解咁唔合理係好大分別
生活好大壓力
玩玩具都要玩得咁火爆?
其實玩具係志在開心,咁激氣同費神就無謂:78:
回復 349# niknay

同賭錢一様
有人攞到自己要嘅數目就開心
另外一種要贏不突只仲要見到個莊爆煲先高興
其實我覺得後期同黑寡婦同行果套衫好睇過呢套便服。
其實我覺得後期同黑寡婦同行果套衫好睇過呢套便服。
★Wind.JH 發表於 19-4-2014 01:57 AM

話唔定呢套便服係動漫三寶之一呢,到時大家再激烈討論過 XDDDD
因為坊間有好多3唔識7的公仔都叫8百幾9百蚊, 所以呢對孖公仔兩千銀我真係覺得抵.
當然, 你可以話隻隻都唔抵都得.
回復 351# ★Wind.JH

有同感
希望HT會出,唔係就要自己搵料自組
回復  天蠍座

師兄唔洗咁勞氣又千字文又紅曬字咁激動
我只不過因你果句"我唔明點解咁多人話呢se ...
haha_muse 發表於 19-4-2014 01:18 AM

同意師兄. 我不太喜愛ENTERBAY, 又或者HT 一D做生意既手法. 但每人觀點都唔同, 何苦另一位師兄, 一定要人跟佢意見, 攻擊買既人係傻仔, 又話人中計. 又火爆. 希望佢仲係小朋友, 如果係成年人就真係唔多理性......{:1_195:}
頭像被屏蔽
回復 356# iwillneverlose

大家嘅價值觀唔同, 冇得好講

都係咁講,覺得抵嘅就買,  唔抵就唔好買。
回復 348# haha_muse

咁我最初都係表達下我嘅意見啫
生活好大壓力
玩玩具都要玩得咁火爆?
其實玩具係志在開心,咁激氣同費神就無謂
niknay 發表於 19-4-2014 01:43 AM

{:1_238:} Agreed.  Just like I needed to spend a lot of time on my car in the past, like cleaning, small failures, renewal of licenses and then I decided to sell it !!!!  No trouble !!!  Just for fun, why so serious !  i think this is a really value for money on this 2-pack too !!!
Agreed.  Just like I needed to spend a lot of time on my car in the past, like c ...
RRAAYY 發表於 19-4-2014 11:39 AM

同師兄一樣感受. 錢就大家都係有限, 睇大家用係邊, 有人玩具,有人搵黎食,有人要溝女.  冇話中計 唔中計. 我就覺得我中左我老婆計. :67:

我諗天蠍兄都係熱血了一點, 係度傾到兩句都句有緣...........:shy:

RE: Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

回復  haha_muse

咁我最初都係表達下我嘅意見啫
天蠍座 發表於 19-4-2014 11:28 AM
只係大大問一個沒有答案的問題。講相反意見,又無需要無限上岡上線,
回復  Wtong23

Well, it's HK's core value now.  There's no rooms for different opinions.  To defe ...
numan123 發表於 19-4-2014 12:03 AM

It does seems complain and being negative is HK's core value these days.  Sad stuff!!