Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

入套裝, 就收工, 其他ALL PASS!
請問各位知道信和hT開幾點嗎??:64:
如果係星期六要尊登出去訂,就番時間:64:
唔使急’實有班vip折價放,到時上ya拍單仲有so
我睇定d先, 一陣出完套裝, 博佢又出多套連bw.......
我覺得今次樣板做得唔錯, 而且都幾抵玩(平均1千蚊一隻), 不過我自己唔係fans所以唔會訂了~
我淨係想要便服,呢個造型我唔啱
但其實VIP一套先二千銀又係好抵.....點算呢~
呢次真係久違既“買買買“唔係經常既“插插插“

希慎度隻隊長頭頸分開,呢次官圖睇落係ps埋,我估計係會頭頸痴埋,雖然大家早就咁講,但ht呢次做得幾好……
呢次真係走唔甩,出得實在係好,希望ht會改善埋冬兵隻手既線條同時加番支重狙就好啦……
呢次真係久違既“買買買“唔係經常既“插插插“

希慎度隻隊長頭頸分開,呢次官圖睇落係ps埋,我估計係會頭頸痴埋,雖然大家早就咁講,但ht呢次做得幾好……
呢次真係走唔甩,出得實在係好,希望ht會改善埋冬兵隻手既線條同時加番支重狙就好啦……
回復 74# 蚩尤邪神

我已有Avengers版 (有紅色盾x2),所以放棄了Golden Age 版。冇位 + 唔想同一個角色買咁多隻。
今次都要讚一讚ht, 套裝一set過, 夠豐富. :73:

起碼唔會將個便服版當係咩特別版, 又收1380之類~ :43:
回復 61# skyline123

已問,戴唔到呀!{:1_237:}
人地batman隻隻都有得玩換嘴~~
美國隊長就一隻都冇得玩換哩個功能~~~!!!:sad::die::79::63:
聯盟第一集全部角色冇買:42:因為已經冇位
等到CA第二集有D心動{:1_206:}
請問個頭盔係唔係VIP BONUS 黎架?
回復 91# brucehung

唔係, 只要訂full set就有