Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

今日去訂左一對!
ky92 發表於 6-4-2014 06:04 PM

師兄去SB 訂?.......人數好何?
第一次去sb訂野, 想問下佢地係咪會張單度吸個"Delivered"嘅印 ?
我都係今日訂左!
想問2個盾是否合金呢?
回復 252# cyrus2007

一個人最多可訂一單一孖,不可以兩單或兩孖。
想問2個盾是否合金呢?
jayzhk 發表於 6-4-2014 07:52 PM

係,今次 CA2 所有 CA 盾都是金屬製的
落訂時問SB員工,真人頭雕係咪連頸,佢話公司保留制作決定未知喎!
我星期五七點訂冬兵同琴日隊長Non-VIP首日開訂,下晝五點幾去SB訂set裝都完全唔使排隊,
如果第日全部HT都訂得咁輕鬆就好:43:
我今日都訂左,期待期待
我星期五七點訂冬兵同琴日隊長Non-VIP首日開訂,下晝五點幾去SB訂set裝都完全唔使排隊,
如果第日全部HT都 ...
chshting 發表於 6-4-2014 10:48 PM

我估係少咗炒家,自搬咗去sb,我都冇見過有南亞同c9!
可諾大大好似開始愛上12”咁喎!恭喜你開始入坑啦!
sunnyfatb 發表於 6-4-2014 03:56 PM

唔係開始,係不嬲都愛:love:只不過唔知邊度有得買...雖然而家都只係識去HT買{:1_222:}

其他地方買12吋款款都要訂咩?冇現貨?
邊度有多D唔同類型主題既12吋睇(例如古今軍人、明星、元首果D),除左HT重有咩牌子,d牌子又要去邊買{:1_215:}

因此待真係唔熟悉行情呀{:1_225:} :70:
回復 259# JJ123
我張單都有印 但之前其他單都無 我估係同送出海報有關吧
一開頭嗰個係藍色架嘛?

我講緊係便服版嗰個盾牌,有紅色油但係甩晒剩返少少潰咁 ...
ky92 發表於 6-4-2014 01:45 AM
劇照一開頭係用便服版個盾

回復 270# hotsunpak

唔係  對比好明顯

Ordered during lunch tda, there are quite a few people order at the same time but with the few counters functioning, it is quick and efficient and no need to line up.

I thought someone said all posters were given out already but I still got poster tda.  Nice!!