Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

甩色盾可能暗示咗Sheild今次被九頭蛇蠶食而淪陷,或者銀色代表冬兵; 冬兵同是有星圖案的特色銀手臂!
剛睇左戲
成套戲無咩高潮位平平無奇
為左引出冬兵同賣關子而拍 同雷神二比差太遠
好彩我只係用五草睇早場3D 正價睇我實爆粗
套戲咁無聊絕對影響我買figure意欲
我第一次買Ht , 我想問,拎貨果陣係咪要係現場即時check件?

Check 件如果有問題, 係咪可以即場換過隻?

如果唔check, 返到屋企先發現有問題,係咪淨係會幫你維修返?
剛睇左戲
成套戲無咩高潮位平平無奇
為左引出冬兵同賣關子而拍 同雷神二比差太遠
好彩我只係用五草睇早場 ...
Endless 發表於 6-4-2014 02:38 PM

笑位黎講的確欠奉
回復  BigOil

又揾到參考,當係開頭,及與冬兵第一次重遇的便服裝束

又有得重溫,頭 ...
ChrisLamXYZ 發表於 6-4-2014 11:04 AM

隊長係apple store著套衫唔錯,重點係帽同眼鏡:71:
回復  ky92

紅色油但係甩晒剩返少少個盾好似的確冇出現過,佢同冬兵打到最後都係冇點甩色
不過係 ...
蚩尤邪神 發表於 6-4-2014 01:40 PM

係囉,話說套戲上之前兩個好好奇嘅地方就係點解甩晒色同埋變藍色盾...

初頭以為係紅色盾打到爛埋所以整個新嘅藍色盾俾佢
我第一次買Ht , 我想問,拎貨果陣係咪要係現場即時check件?

Check 件如果有問題, 係咪可以即場換過隻 ...
天蠍座 發表於 6-4-2014 02:46 PM

佢會開盒俾你睇,但我通常都係就咁望一望齊件就算,反正即場CHECK都CHECK唔到幾多

即場你可以要求開多一至兩盒

返到屋企發現有問題就憑單唔記得幾多日內 (好似14日)可以換一次,拎有問題嘅PARTS去就得 (我上次隻BATMAN就剩係拎個BODY去換)
佢會開盒俾你睇,但我通常都係就咁望一望齊件就算,反正即場CHECK都CHECK唔到幾多

即場你可以 ...
ky92 發表於 6-4-2014 02:54 PM

返到去發現問題再拎返去換,都好似話明只可以開…唔記得幾多盒比你換??
蚩尤邪神 發表於 6-4-2014 01:41 PM

個盾同我家中隻 CA1 一樣, 得番銀色:42::sad:
想問一下各位師兄,呢set figure可以一人買兩set嘛? (利申:本人不是甚麼炒家, 一set是自己買,一set是幫朋友買的,因為朋友近來有d事)
回復  ky92

紅色油但係甩晒剩返少少個盾好似的確冇出現過,佢同冬兵打到最後都係冇點甩色
不過係 ...
蚩尤邪神 發表於 6-4-2014 01:40 PM

係呀!我問佢set裝點解唔出一紅一藍呀!我話紅色經典啲!我哋會開心啲!!咁佢就尷尷尬尬咁冷笑回答之前果隻有啦!三隻可互動咁玩!之後我唔記得點問佢就答市場問題啦!之後我冇再追問啦!
想問一下各位師兄,呢set figure可以一人買兩set嘛? (利申:本人不是甚麼炒家, 一set ...
cyrus2007 發表於 6-4-2014 03:33 PM

可以!我都訂咗1隻同1set:71:
笑位黎講的確欠奉
可諾 發表於 6-4-2014 02:48 PM

可諾大大好似開始愛上12”咁喎!恭喜你開始入坑啦!:75:
冇想像今多師兄訂今, 睇黎CA 既FAN 唔太多....
我就唔係CA FAN, 不過呢套深籃色唔錯............有師兄今日訂嗎?
冇想像今多師兄訂今, 睇黎CA 既FAN 唔太多....
我就唔係CA FAN, 不過呢套深籃色唔錯............有師兄今日 ...
darker26 發表於 6-4-2014 04:31 PM

今日去訂左一對!