Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys Captain America Collectible Figure in Stealth S.T.R.I.K.E. suit

回復 205# neoneo

好難唔認同,呢期最興係拎隻擺明有問題既換比你,當你指出問題時佢居然可以話唔係保養范圍,睇多隻就係公司規矩,唔得!!我比錢你老闆你先有糧出架.......真係"食X狗"(唔好意思,我真心火滾).....
回復 215# khwong67

我係問幾時出貨。。。:(
回復 216# neo.L

認同……呢家佢哋一開始試你底線,唔得再用其他方法留難你,最後話絕招公司規矩。但你仍然舉理力爭先至再換。正X街
8:30左右上SB訂,完全唔使排,不過就無poster
回復  khwong67

我係問幾時出貨。。。
Bat 發表於 5-4-2014 09:44 PM

話就話第三四季,不過多數出年。
其實唔係好覺戲裡面有甩色盾{:1_206:}剩係記得佢便服LOOK嗰陣個盾烏糟晒
回復  khwong67

我係問幾時出貨。。。
Bat 發表於 5-4-2014 09:44 PM

今年年底至明年年頭...好似個個講既都有些少出入,幫我訂野個Staff比較保守,講到個期有D長{:1_206:}
有冇師兄知道係唔係random派貨?
回復 221# ky92

係 wor... 睇晒成套戲都唔覺有呢個甩晒色既盾 wor..... ?
回復 223# captinamerica

冇寫就應該唔係。。
回復 220# khwong67

thanks 師兄,訂個陣一時唔記得問
回復  ky92

係 wor... 睇晒成套戲都唔覺有呢個甩晒色既盾 wor..... ?
edward_leung 發表於 6-4-2014 01:13 AM

一開始船個場就係呢個色,for夜間用
一開始船個場就係呢個色,for夜間用
benice 發表於 6-4-2014 01:33 AM

一開頭嗰個係藍色架嘛?

我講緊係便服版嗰個盾牌,有紅色油但係甩晒剩返少少潰咁
請問各位 SB 係指邊到,可否寫詳細D呀!?謝謝
請問各位 SB 係指邊到,可否寫詳細D呀!?謝謝
zero_bid_ex 發表於 6-4-2014 08:53 AM

信和中心20樓Hot toys-Secret base:73: