Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 出得咁差真係過份!萬惡嘅SHF Kabuto Renewal!

我信樓主無惡意,都係玩下啫。
小弟覺得二~三魚幾抽番黎...好定壞都要接受架啦...
如果抽到差既,可以針對玩具對自己同興趣想朋友發拽/分享下  唔應該咁樣一句抽到差唔鋸樓主開罵戰既...
既然玩具都係用黎賞玩,咁抽左衰既不如display遠睇止止喝吧,無需要大家咁勞氣
利申:自己個盒左胸甲奇妙有線狀凹陷:42:
【只講事、不對人】問題在於post題太過惹火,【人之常情】中伏的朋友一睇見會點想?
回復 78# 司馬易

小弟自己都中左伏,
只不過因為都係買左  只可以用平常心面對
始終玩玩具姐  最緊要開心
如果成日執著個一兩點崩位,只會玩得唔開心 仲要睇到其他lucky player好似好諷刺咁就火上加火 有乜為呢:42:
回復 79# 旦糕仔

大大言之有理 ~ {:1_208:}
既然樓主一早都選擇擱筆
小弟對玩具睇法既分享都係咁上下喇,
希望大家玩玩具都以平常心去面對啦!
回復 73# AK30

樓主,我 support 你!

其實 QC 只能講運氣。
但就此玩具的外型設計、關節設計、滲墨線、還原度等,也是十分好的玩具!
上色當然重要,不過有靠運氣的部份了。

老實說,我覺得這比 12寸 好多了!最少唔怕斷手斷腳!
入黎支持下...
大家一人少句...
分享玩具很支持, 但開po單單打打串同好也不見得成熟.....利申:沒買這隻~
回說這 SHF 的新包裝, 我個人是喜歡的,
避免了自身或他人變做驗屍官 :38:
最緊要係冇斷手斷脚或缺件啫
講返個post,我原意只係用一個曲線post輕鬆下諷刺下,當我攞上手玩我真心覺得唔差喎!並冇話針對吋任何一個人,不過咁大個人你要對號入座或者被此post引導你買又或者觸動你嘅傷痛sorry我控制唔到,我喺TD咁耐只係有時間就黎分享下玩具同睇下新野,往後亦然,此post就此擱筆!
AK30 發表於 31-3-2014 01:55 PM

晚了點,
不過我就只問你三個非常簡單的問題:
1.幹嘛別人一定要跟你一樣輕鬆曲線?
2.你都知道對方對號入座了,幹嘛還硬要理會他?
3.幹嘛你沒能力控制自己的言行舉止?
晚了點,
不過我就只問你三個非常簡單的問題:
1.幹嘛別人一定要跟你一樣輕鬆曲線?
2.你都知道對方對 ...
他家豆乳 發表於 3-4-2014 01:48 AM

少少個人意見......
1. 因為其他大大入了sad, 樓主沒有, 所以樓主能以輕鬆心態曲線諷刺別人
2. 可能樓主覺得曲線輕鬆下諷刺下別人很好玩
3. 言語間曲線輕鬆下諷刺下別人已證明樓主幼稚, 這種人當然也不能控制自己的言行舉止
看我網名~