Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 出得咁差真係過份!萬惡嘅SHF Kabuto Renewal!

其實最緊要會唔會甩色
好似嗰2隻新生咁,放耐左就甩色
nice wo.. i like .. but i am glad that i didn't pre-order this

because i want to order 響鬼 now... actually,i am very simple .. as long as the front side and face do not have major defect.. i am ok... i know is expensive and i am a poor guy ... but still, it's toy, must have defects
回復 17# drexler22
U a absolutely right bro, it's toy only, defects even found on art.
簡直垃圾:DD:DD
不過我愛:DD:DD
頭先喺某某店門外見到前所未有的,排隊買垃圾長長既人龍……
:)我係其中一個排隊買,唔洗三魚,最搞笑同場有兩間舖的店員都有排,每人最多買三隻,佢地都掃貨
回復 21# long
垃圾長長既人龍…… :DD
要排隊買咁誇張{:1_201:}好在唔鐘意甲鬥王:78:
唔洗三魚梗係排,我訂要3魚幾呀!
我係其中一個排隊買,唔洗三魚,最搞笑同場有兩間舖的店員都有排,每人最多買三隻,佢地都掃貨
long 發表於 29-3-2014 06:30 PM

我見信鵝地庫嗰個排頭位呀!!!!
回復  siubuy
咪客氣!大大得閒麻煩post啲完美無瑕嘅藝術品(例如robot魂....etc)比TD各人交 ...
AK30 發表於 29-3-2014 01:22 AM
我只係唔抵得有人刻意賣弄,竊竊自喜

回復 26# siubuy
唔扺得?刻意賣弄,竊竊自喜?好心你啦仲細咩?你唔抵得就得閒買多d完美玩具多d post上黎同大家分享下,咪淨係識吹波仲對人件玩具指指點點,比小小貢獻好冇?
回復  siubuy
唔扺得?刻意賣弄,竊竊自喜?好心你啦仲細咩?你唔抵得就得閒買多d完美玩具多d post上黎同大 ...
AK30 發表於 29-3-2014 09:24 PM

唔駛咁勞氣嘅,大家分享下對玩具意見啫。我哋又唔係賣貨又唔係抄家,為何一定只俾唱好而唔可以彈呢?

況且,你咁諷刺用埋啲反語出post 都預咗會有人咁嘅反應㗎啦!

一人少句啦!
我只係唔抵得有人刻意賣弄,竊竊自喜
siubuy 發表於 29-3-2014 09:12 PM

:@:@:@:@:@:@
我係其中一個排隊買,唔洗三魚,最搞笑同場有兩間舖的店員都有排,每人最多買三隻,佢地都掃貨
long 發表於 29-3-2014 06:30 PM

影啲相嚟睇下吖?
睇下啲日版既質素會唔會好啲?:handshake: