Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 出得咁差真係過份!萬惡嘅SHF Kabuto Renewal!

回復 45# tonylee12003
嘩!你頼人信錯post已經夠攪笑,居然仲悪到連比人出post都唔得呀?唔LIKE你咪咪鬼入黎咪回LAW.:67:
回復 46# AK30

咁你咁睇得開就咪回我la,咪扮君子啦,咁多大大中招,你自己冇中就開反話post落井下石
任何公開場合,公開出post,就預一定有朋友公開回正反意見,此乃遊戲軌規則。但只應對玩具不應對人。如果首先對人,回的朋友亦對人回你,就不能怨人。
玩具一件估唔到會引起咁熱烈討論,每個人對每件玩具評價都唔同,我覺得唔應該針對人既發言,而係針對件玩具會好啲,有人唔介意小暇痴,有人就完美主義,我覺得都無問題,何必要話對方不是呢...
根本樓主一開始出post,從字裏行間已係明串人,
之後表明自己冇中招,比人感覺幸災樂禍,
本來一篇普通玩具評論分享,就係態度問題變成駡戰,
難怪好多人對TD都意興欄柵。:67:
回復 50# 跳跳虎
話時話我寸到邊個?
回復 47# tonylee12003
開post都叫落井下石?你隻野有問題關我鬼事呀?抽奬野係咁嫁啦要嘈就嘈bandai! 玩件玩具有defects丁屎咁小事冇地方發洩揾人插?玩得咁小家就以後咪買野:67:
回復 52# AK30 [
你又有幾大方幾唔小家呀,咪五十步笑百步啦,君子先生....
仲有我從來都冇瀨你喎,我係瀨自己咁多POST唔信係要信呢個啫...買野係我自己決定我冇怪人......但係.我係呢到講話我信錯POST...就係唔想其他師兄以為隻野真係你講到咁正囉.....等小D人受害.....定係你身有屎,姆屎下身JA
頭像被屏蔽
Thanks for sharing bro!!

Sorry to say that Mine is pretty okay.....
頭像被屏蔽
回復  跳跳虎
話時話我寸到邊個?
AK30 發表於 30-3-2014 09:24 PM

首先,在你出此post前已有師兄分享過今次呢隻甲鬥王,
並有不少師兄都批評此產品QC問題。到你出此post時,
正常o既,你件貨冇問題唔插,但閣下用詞同圖案均是帶住諷刺意味,
正如你講,大家成年人,唔明你講乜野咩?你講完之後,
跟住仲有幾個師兄玩接龍tin,咁其他中招師兄有乜辦法唔興?
其實真係好少事啫,出個報告玩下反諷講下笑••• 咁都要比人插:69:,
頭像被屏蔽