Toysdaily 玩具日報

查看: 12283|回復: 32

macross stand

想問下大家係用咩stand 泥支撐 DX 合金同yamtao d 菜機架? 係邊道有得買?特別係飛機果陣~
thanks~

本帖被以下淘專輯推薦:

回復 1# kenphl

都係板上的師兄們介紹的 (在Google找flightpose的圖片吧, 大量sample)
菜可考慮用4"或6", 不同高度支柱也可以混搭

重點是....這個stand的手工很好, 美感很好, 重量ok, 支柱頂有軟膠可防滑防掉漆, stand底也有防滑軟膠
flight mode側飛的pose完全冇難度!

支柱也十分穩陣! 貨中的RVF-25用左個stand兩個幾月都冇走位!
如果真係擔心唔感長用的話, 淨係用來影相放一陣都賺晒!  

價錢呢......買得合金菜的話一定要有愛, 有愛的話不會介意的......1月時官網訂2星期左右DHL到hk

回復 2# sniperxp
Flightpose 確係幾好, 上過佢網頁睇4" 要 USD 狗點狗狗, 唔知 6" 幾錢因為暫無貨, 不佢佢冇俾埋運費要點計, 請問師兄你買了幾錢?  通常上網買要運費的, 可集合成 grouporder 一齊分擔運費, 睇下有冇member 有興趣
回復  sniperxp
Flightpose 確係幾好, 上過佢網頁睇4" 要 USD 狗點狗狗, 唔知 6" 幾錢因為暫無貨, 不佢佢 ...
kinis 發表於 28-3-2014 10:08

4"同6"都係 狗點狗狗
UPS送HK就 魚柳包餐加個蘋果批價錢左右

上次忍痛買左4個, 如果你買多的話最好email問清楚運費先
回復 3# kinis

我有興趣grouporder.
Usd狗點狗狗?平我很多了,我在HLJ上年8月買未計運費,6"要2100,4"要1900,我買貴了一倍有多呢!
回復 6# mpp025
其實我本身覺得狗點狗狗美金係可接受的, 所以先睇下有冇人有興趣分擔運費, 但我唔肯定可唔可以在post 內傾, 以免犯版規, 有興趣的師兄可用 PM 搵我, 有多幾個我先一次過問個網十個八個運費幾錢, 同幾時有 6" 返
回復 7# kinis

C hing, 我未夠班pm你! :(
回復 7# kinis

C hing, 我未夠班pm你! :(
    你可唔可以pm你個e貓比我 ?
Ching我都想買一個,點聯絡你?thx
有興趣X2 師兄點聯絡
C Hing 有興趣X1 , 可否聯絡,THX
回復  kenphl

都係板上的師兄們介紹的 (在Google找flightpose的圖片吧, 大量sample)
菜可考慮用4"或6" ...
sniperxp 發表於 28-3-2014 01:41 AM

請問聲師兄圖中系幾多寸,我都有興趣。唔該曬
請問聲師兄圖中系幾多寸,我都有興趣。唔該曬
wingsiu 發表於 29-3-2014 01:13

菜 6" 的
PSV 4"的
I want to buy pls count me thx