Toysdaily 玩具日報

[詢問] 哩隻 Mk VI 係咪傷得好嚴重?

回復 43# bin

China Square Central 暫時係我發現最多玩具店同最集中既地方,其次就係Plaza Singapura, 其他地方都係得一間半間,但係你都唔好期望好似信和咁咁多同多元化.
點解你吾比第2標之買家?你是直購?
bin 發表於 20-3-2014 11:55 PM

第二標果個咪一見到咁花就話唔要囉
回復  sbyk

我未試過喺Vincent 度訂嘢,唔知個價靚幾多,TFH個價係有D 靠估,但係如果收貨 ...
Daffy 發表於 21-3-2014 01:28 AM

基本上我都係等收到全部店舖既價錢,睇完邊個最平先決定同邊個訂。現時為止都係 Vincent 最好。其他都會有其他店舖可以唔收訂金不過價錢貴D。如果要 Match 到 Vincent 個價就要俾全款。所以我都係返 Vincent 度
回復  bin

China Square Central 暫時係我發現最多玩具店同最集中既地方,其次就係Plaza Singapura, 其 ...
Daffy 發表於 21-3-2014 01:39 AM

thank ching, 每個地方有約多少間玩具店? 價都比香港貴?{:1_215:}
回復 49# bin

China Square Central 大約有十間,Plaza Singapura 有三間,但係有兩間基本上係同一個老細,其他地方都係得一間半間。喺新加坡除左買PI 嘢之外,都應該無乜嘢會平過香港。
回復  bin

China Square Central 大約有十間,Plaza Singapura 有三間,但係有兩間基本上係同一個老細, ...
Daffy 發表於 21-3-2014 10:52 PM

ching, thank you for your information!:handshake:
so can only go to China Square central is ok la:58:
(the 3 shops in Plaza Singapura is big or small ar?)
Plaza Singapura 果度一大兩細,提提你如果去China Square Central 最好係星期日,閒日D 鋪成日都唔開,唔好諗住收工去行下,你收工時人地都差唔多收工,8點差唔多全部收晒,再加上星期日會有好多人擺攤檔,多D 嘢睇。
D色既問題我估~~~~~