Toysdaily 玩具日報

[詢問] 哩隻 Mk VI 係咪傷得好嚴重?

回復  sbyk

how about contact me by e-mailwill8140@yahoo.com.hk
batmanWill.i.am 發表於 19-3-2014 02:36 PM

有D咩想問可以響哩度問。如果要問我想賣幾錢就唔駛問啦。我唔會再考慮帶返香港賣。
基本上宜家唔需要再研究點樣去提防D掩尖客戶,因為已經下定決心唔會再掂二手 hot toys。重點只在於究竟哩隻mk vi係咪真係爛得咁嚴重到無法接受。
回復 31# sbyk

Anyway, thanks alot:64:
上星期我都買左隻退色mk 4,價錢唔講喇,
我一早知係退色,但有相熟師傅幫手重噴,所以無所畏

最驚係軟 ...
twinsenckw 發表於 18-3-2014 10:44 PM

師兄, 可否俾翻噴師傅資料我??

回復 32# sbyk

題外話, 我都係喺新加坡喎, 你喺呢邊多數去邊度睇玩具架? 得閒交流下.
回復  sbyk

題外話, 我都係喺新加坡喎, 你喺呢邊多數去邊度睇玩具架? 得閒交流下.

My e ...
Daffy 發表於 20-3-2014 12:59 PM

牛車水較多,不過最近都少佐去。宜家都係齋買預訂貨。食現貴到嘔。因為專攻星矢鋼鐵俠所以牛車水個跳蚤市場成日都無野啱我。
太睇少班用市價入的買家,我用市價入都接受唔到,原價放應該冇人會彈貨:73:
回復 36# sbyk

牛車水你指China Square Central? 果度我好間唔中至去下, 因為要星期日D 鋪至開齊, 但係星期日又要Family day, 所以唔係成日可以去.

咁你訂嘢多數幫襯邊間架? 我就幫襯開TFH, 貪佢可以督手指, 訂嘢唔洗比deposit.
回復  sbyk

牛車水你指China Square Central? 果度我好間唔中至去下, 因為要星期日D 鋪至開齊, 但係星期 ...
Daffy 發表於 20-3-2014 01:37 PM

我D星矢全部falcon hanger 訂。以前同 uncle ng 訂宜家佢執佐。vincent唔收訂到貨又唔出聲。樂天堂太貴。不過哩次隻冥雙子俾falcon hanger冼佐鑊金,原來佢地唔係攞本地貨。bandai asia話唔係本地貨唔處理順手順腳。
回復 39# sbyk

睇黎來來去去都係呢幾間, 好在我只好Iron Man, 所以幫襯一間搞掂, 其他果D Lego, Gundam 一定留返返香港至買, 呢邊貴到X街.
回復  sbyk

睇黎來來去去都係呢幾間, 好在我只好Iron Man, 所以幫襯一間搞掂, 其他果D Lego, Gundam 一 ...
Daffy 發表於 20-3-2014 02:06 PM

通常預訂 Iron Man 我就會去 Vincent Toys,現時為止佢個價最好。 Falcon 既價要靠估。
牛車水較多,不過最近都少佐去。宜家都係齋買預訂貨。食現貴到嘔。因為專攻星矢鋼鐵俠所以牛車水個跳 ...
sbyk 發表於 20-3-2014 01:12 PM

ching 我快去singapore, 在牛車水之China Square Central 好多玩具店? 種有那里有?{:1_223:}
回復  sbyk

牛車水你指China Square Central? 果度我好間唔中至去下, 因為要星期日D 鋪至開齊, 但係星期 ...
Daffy 發表於 20-3-2014 01:37 PM

ching 我快去singapore, 邊幾個地方多玩具店?{:1_215:}
我拍賣果陣已經寫明唔接受以因為花佐為理由拒收,第一個買家都好唔客氣咁話“花佐唔要“,我心諗:算 ...
sbyk 發表於 19-3-2014 07:08 AM

點解你吾比第2標之買家?你是直購?
回復 41# sbyk

我未試過喺Vincent 度訂嘢,唔知個價靚幾多,TFH個價係有D 靠估,但係如果收貨果時來貨平左,佢地都會平返比個客